Aaa en kötü şeyi ağzında tutuyorsun zatenAhahahah güzel espri yaptın bak eskicilerin olduğu yerde kötü şeyler olmaz ondan izin vermeyiz böyle şeylere gerçi sigarada kötü bir şey ama neyse
Aaa en kötü şeyi ağzında tutuyorsun zatenAhahahah güzel espri yaptın bak eskicilerin olduğu yerde kötü şeyler olmaz ondan izin vermeyiz böyle şeylere gerçi sigarada kötü bir şey ama neyse
Olsun en azından başkalarına zararı yok sadece bana varAaa en kötü şeyi ağzında tutuyorsun zaten
Etrafında olanlarda pasif içici oluyor senin yüzündenOlsun en azından başkalarına zararı yok sadece bana var
Ben kimsenin olmadığı yerlerde içiyorumEtrafında olanlarda pasif içici oluyor senin yüzünden
Aaa ozaman iyi Ben dumanına bile tahalmul edemiyoru m o zıkkımı nasıl içiyorsunuz anlamıyorumBen kimsenin olmadığı yerlerde içiyorum
Alışınca her şeyi yapıyor insan ne yazık ki hem ne demişler alışmış kudurmuştan beterdirAaa ozaman iyi Ben dumanına bile tahalmul edemiyoru m o zıkkımı nasıl içiyorsunuz anlamıyorum
Senle konuşmadık mı Çukur'a çakma diyordun ben de spinoff diye Onu diyorum. Sen değilmiydin konuştugum?Sallıyor mu napıyor acaba @Forumdash
Öyle de yani değerlendirme yaptık deyince başka bir yerde detaylı bir şeyler yaptınız sandımSenle konuşmadık mı Çukur'a çakma diyordun ben de spinoff diye Onu diyorum. Sen değilmiydin konuştugum?
"yaptınız" deme senle geçen konuşmayı diyorum ben "yaptık" diceksinÖyle de yani değerlendirme yaptık deyince başka bir yerde detaylı bir şeyler yaptınız sandım
Hayır onu yaptık da o pek değerlendirme gibi değildi onun dışında başkasıyla bir şey yaptınız sandım"yaptınız" deme senle geçen konuşmayı diyorum ben "yaptık" diceksin
Senden başkasıyla bişey yapmadımHayır onu yaptık da o pek değerlendirme gibi değildi onun dışında başkasıyla bir şey yaptınız sandım
Anladım şimdi şeyli meyli konuşuyoruz gören yanlış anlayacak ne yapmışlar acaba diyecekSenden başkasıyla bişey yapmadım
Fesatlık yapılmasın Sen şey dediğin için şey dedimAnladım şimdi şeyli meyli konuşuyoruz gören yanlış anlayacak ne yapmışlar acaba diyecek
Şey diye bahsettiğimiz şey "değerlendirmedir " diye not düşelim o zaman fesatlar çok mesela onların başı da @destereFesatlık yapılmasın Sen şey dediğin için şey dedim
Senin de işine geliyor, elinde mendil başı çeken adamı çağiriyorsunŞey diye bahsettiğimiz şey "değerlendirmedir " diye not düşelim o zaman fesatlar çok mesela onların başı da @destere
Açıklamamızı yaptık artık bundan sonra da fesatlık yapmaz herhaldeSenin de işine geliyor, elinde mendil başı çeken adamı çağiriyorsun
Yapanı da dahil ederim bananeAçıklamamızı yaptık artık bundan sonra da fesatlık yapmaz herhalde
Fesatlık yapan zaten fesat olur dahil etmene gerek yok ki o değilde neden anlaşamıyoruz bugün biz seninle hep bir yanlış anlaşılma oluyorFesatlığa