Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

senin için benden daha pisti nasıl keşfedemedin:) alğılarına yufka unumu kaçtı gözlemeci :)

hayır fesatlıkla alakası yok ben olayı hayra yordum ama tam çözemediğim için durumu arkadaşlardan bir destek alayım dedim :)
Hee tam yufka açıyordum senin etiketi görünce dayanamadım unlu elimle dokununca sonuç bu :A :A

senin için benden daha pisti nasıl keşfedemedin:) alğılarına yufka unumu kaçtı gözlemeci :)

hayır fesatlıkla alakası yok ben olayı hayra yordum ama tam çözemediğim için durumu arkadaşlardan bir destek alayım dedim :)
Ben açıkladım zaten konuyu şey diye bahsettiğimiz şey "değerlendirme" desteğe gerek yok yani dizi değerlendirmesi yapıyoruz sadece :A :A

Ben açıkladım zaten konuyu şey diye bahsettiğimiz şey "değerlendirme" desteğe gerek yok yani dizi değerlendirmesi yapıyoruz sadece :A :A
tabi tabi öyledir kesin :) zaten yanlış anlamadık değerlendirmeleriniz halka ulaşsın diye şeettim bende :))

Etiketledin adamı isteğine kavuştun :( Olan bana oluyor ikinizde fesatsınız :A Ama değerlendirmeye @destere yi de alalım:A Fesatlık yapanı çekerim çukura :A

İşte anadolunun bağrından kopmuş gerçek bir halk örneği!!! Tüm gerçekleri görüyor :X @destere
@destere de herkesle şey yapıyor zaten onları da biliyoruz yani :A :A

Etiketledin adamı isteğine kavuştun :( Olan bana oluyor ikinizde fesatsınız :A Ama değerlendirmeye @destere yi de alalım:A Fesatlık yapanı çekerim çukura :A

İşte anadolunun bağrından kopmuş gerçek bir halk örneği!!! Tüm gerçekleri görüyor :X @destere
@gözlemci nin saftirik anadolu delikanlısı ayağına yatması seni aldatmasın sırf benim inadıma o yorumu yapmış:) yoksa onun kafasında ne tilkiler cirit atmıştır mesajları okuyunca ? :))

@destere de herkesle şey yapıyor zaten onları da biliyoruz yani :A :A
ben şahit olduklarımı halka yaymaya çalışan gariban bir halk çocuğuyum:) kendi aksiyonlarınıza beni bulaştırmayın :)

İçimden seni gördüğüm her an aklıma Faruk geliyor :F :F @xemrexxx beynime empoze etti bu ismi :F
Ayrıca @destere m ne art niyetli insansın ne var yani Anadolu'nun bağrından kopup geldiysek :A Tüm gerçekler ortadaymış işte daha ne kurcalıyorsun :A

@gözlemci nin saftirik anadolu delikanlısı ayağına yatması seni aldatmasın sırf benim inadıma o yorumu yapmış:) yoksa onun kafasında ne tilkiler cirit atmıştır mesajları okuyunca ? :))

ben şahit olduklarımı halka yaymaya çalışan gariban bir halk çocuğuyum:) kendi aksiyonlarınıza beni bulaştırmayın :)
Biz biliyoruz seni merak etme bulaştırdık bile :A :A

iyiki geldin ya demin benim olayı bilerek yanlış yöne çektiğimi söylüyorlardı :) bakalım senin açıklamandan sonra ne diyecekler yine bahaneler bulurlar :))
Aaa sen s abıkalısın cnm :F Benimde öyle düşündüğümü görünce itiraf etmeleri lazım :A