Sezonluk Yorum Başlığının Açılmasını İstediğiniz Yabancı Diziler

Kıymamasından değil ayağımla ittiğim için sanırım bana hamleleride kafasında paralanıyor
:A :A :A @destere
Bence @destere o detayı atlamış :A Yoksam yok paylaşmazdı onu :F

burda yufkacıyı destekliyorum :) bayana el kalkmaz o yüzden ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim kendi kafamı kırıyorum nedense ? :) öyle bir centilmenlikmi mallıkmı tam olarak anlamadığım bir hareket gerçekleştirmişim orda :)
Helal be gocaa yüreklli @destere :bhr:

burda yufkacıyı destekliyorum :) bayana el kalkmaz o yüzden ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim kendi kafamı kırıyorum nedense ? :) öyle bir centilmenlikmi mallıkmı tam olarak anlamadığım bir hareket gerçekleştirmişim orda :)

@destere Bilerek paylaşmış centilmenliğini göstermek için afferim bana kızsada kendine vuralak sakinleşmeli işte örnek erkek :A :A :A @eskici

@destere Bilerek paylaşmış centilmenliğini göstermek için afferim bana kızsada kendine vuralak sakinleşmeli işte örnek erkek :A :A :A @eskici

evet işte böyle muhteşem bir insanım ben övünmeyi pek sevmem ama fazla alçak gönüllü davranmayıda içime sindiremiyorum :) bu yüzden arada bir kendimi övsem sorun çıkmaz sanırım :)

evet işte böyle muhteşem bir insanım ben övünmeyi pek sevmem ama fazla alçak gönüllü davranmayıda içime sindiremiyorum :) bu yüzden arada bir kendimi övsem sorun çıkmaz sanırım :)
Tabi canım ben bile senin bana yaptığın gibi yapmıyorum arada övüyorum arada sövüyorum egon oluşmasın diye :A

Tabi canım ben bile senin bana yaptığın gibi yapmıyorum arada övüyorum arada sövüyorum egon oluşmasın diye :A
sen yinede övgüye devam et fazla eşitlenmesin avgüyle sövgü :))

@destere mi kadın olsa beni seçermiş :F Kendimi taciz ederim diyordu düşündükçe krıze giriyorum tövbe tövbe :F :F :F
Aaa ben şok tövbe estağfrullah 😱😱 @Halef koş buraya bak ne dönüyor :F
evet o lafı dedim ama niye dedim bir sorun bakalım niye demişim :)
düşünsenize kızları aynada 90-60-90 bişey görüyorlar öyle bir durumda kim olsa kendisini taciz eder :))

düşünsenize kızları aynada 90-60-90 bişey görüyorlar öyle bir durumda kim olsa kendisini taciz eder :))
Aman yok benden uzak dur demeye başlayacam da kaç yıldır bana zararını görmedim :A Fırsatını mı kolluyorsun napıyorsun :F
Aaa evet kadın olsam kendimi taciz ederdim diyordu sapıklıkta level atlıyor @destere bey :A :A :A @Halef
Bu nasıl mantık :A Bence şuanda erkek kendini taciz etmesi daha kolay :F

Haykırdım :F
Yani sapık gördümde @destere resmen level atlamış ultra maximum bir sapık. Sapık başı resmen :A
Aman yok benden uzak dur demeye başlayacam da kaç yıldır bana zararını görmedim :A Fırsatını mı kolluyorsun napıyorsun :F

Bu nasıl mantık :A Bence şuanda erkek kendini taciz etmesi daha kolay :F

Adımızı çıkaracak ayolll tövbe tövbe :A :A :A

İyiki kız olmamış zaten bunu gören dünyadakı tüm kadınları genelleme yapardı kötü anlamda :A :A :A

Aman sen kendine mukayet ol :A Bak @xemrexxx e ceza almadan yürütür işini demediğini de bırakmaz @destere ve @Çiğdem- e :A :A
Hmm aklıma başka meslekler de geliyor ama şimdi müsait değil. :F Zaten 7 ceza puanım var.

Amann @xemrexxx e çok özenmeyin evet o @destere bana saydırır ceza almaz ama siz bir bakarsınız tekmeyi yersiniz :F Sonuçta bir xemrexxx olmak kolay değil :A :A :A

Valla keşke uğrastıklarım Çiğdem'le Destere olsaydı :A:A Cahillere bilfi öğretiyoruz diye kabak bize patlıyor. :ANeymiş efendim ağır hakaretmiş.
Ben görmedim ne yaptın da ceza aldın sen :A Ayrıca @Çiğdem- ve @destere çifti sevmediğim için uğraştığım kişiler değil onları da bir parça severiz tabi :A