Forumdashada dedim bu profosor bildiğin bizim ozanmonica biraz daha yaşlı helenam daha gençti sarı ve kıvırcık saçlar konusunda haklısın
Forumdashada dedim bu profosor bildiğin bizim ozanmonica biraz daha yaşlı helenam daha gençti sarı ve kıvırcık saçlar konusunda haklısın
yüz olarak benziyor @OzaN a zaten bu aralar kayıp belkide soygun falan planlıyordurForumdashada dedim bu profosor bildiğin bizim ozan
İkiside tuhafyüz olarak benziyor @OzaN a zaten bu aralar kayıp belkide soygun falan planlıyordur
monica ile helenanın neresi benziyor hogatha
aaa benziyormuş harbiden ))
tokyo ile rio sahneleri boş sahnelerdi o konuda @Çiğdem- e sonuna kadar katılıyorum ama hogatha proflu kısımlarıda sevmemiş sanırım oysa o sahneler bölümü harika yapan yerlerdi hogatham kesin aç karınla falan izlemiştir
ben ikinci sezonu bitirip üçte kalmıştım sanırım çok gerilerdeyiimSaçlar yuzunden benziyor Orphanın son sezonu naptınız? İzleidiniz mi? Helena'nın spin offu olsa atlarım hemen
İzle o vakit 3.sezon için de pancar motorunu çaliştirmalıyız @Çiğdem-ben ikinci sezonu bitirip üçte kalmıştım sanırım çok gerilerdeyiim
Şuan hepsi planın bir parçası bölümü bitirene kadar böyle kandırıcan
Tamam Aynı anda başlarız izlemeyeSen izlersen ben de izlerim
1-2-3 başlaTamam Aynı anda başlarız izlemeye
dizilerle aran yoktur diye seni etiketlememiştim dizi muhteşem aksiyon komedi herşey var, ayrıca ilk sayfadaki ilk bölüm yorumumda spoiler ı açtıysan zaten diziye başlamak için çok neden olduğunu göreceksinİzleyebilirim @destere
sen darka da başlayacaktın öyle hatırlıyorumSen izlersen ben de izlerim
Bitirdim bile Dark’ı1x9. Bölüm
valencia taktiği güzelmiş
berlin az daha monica yı tuvalette kurşuna dizecekti neyseki kurtuldu kadın
berline yapılanda çok büyük haksızlık adam kötü ama sapık veya pezevenk değildi şimdi isyan etmesi normal
profun berline ben düğmeyi yerleştirdim diye itirafı berlini kudurtacak diyordum ama prof işini biliyor valencia modeliyle berlinin öfkesini başka yöne çekmeyi başardı ,
şu denver ın gülüşüne dikkat ettinizmi @Forumdash @Çiğdem- oğlan keçi sesi çıkarıyor gülünce
dizilerle aran yoktur diye seni etiketlememiştim dizi muhteşem aksiyon komedi herşey var, ayrıca ilk sayfadaki ilk bölüm yorumumda spoiler ı açtıysan zaten diziye başlamak için çok neden olduğunu göreceksin
sen darka da başlayacaktın öyle hatırlıyorum
Yabancı dizilere merak sardım İzleyebilirim1x9. Bölüm
valencia taktiği güzelmiş
berlin az daha monica yı tuvalette kurşuna dizecekti neyseki kurtuldu kadın
berline yapılanda çok büyük haksızlık adam kötü ama sapık veya pezevenk değildi şimdi isyan etmesi normal
profun berline ben düğmeyi yerleştirdim diye itirafı berlini kudurtacak diyordum ama prof işini biliyor valencia modeliyle berlinin öfkesini başka yöne çekmeyi başardı ,
şu denver ın gülüşüne dikkat ettinizmi @Forumdash @Çiğdem- oğlan keçi sesi çıkarıyor gülünce
dizilerle aran yoktur diye seni etiketlememiştim dizi muhteşem aksiyon komedi herşey var, ayrıca ilk sayfadaki ilk bölüm yorumumda spoiler ı açtıysan zaten diziye başlamak için çok neden olduğunu göreceksin
sen darka da başlayacaktın öyle hatırlıyorum
bu diziyle bir giriş yaparsan zaten devamı gelir sonra seni dark dizisine alalım o da çok iyiydiYabancı dizilere merak sardım İzleyebilirim