S.G.A.T.
Emekli
Hep var
Bu arada bu sezon Gökhan-Yildiz kirir gecirir dogalligiyla herkesi
Hep var
nerde ne zaman nasıl
Yıldız henüz daha açılmamış ama açılır zamanla Gökhan formunda zatenHep var
Bu arada bu sezon Gökhan-Yildiz kirir gecirir dogalligiyla herkesi
Geçti şarkısını söyledi ama 2.tura yükseldinerde ne zaman nasıl
ben yıldızı görmek için açtım hadise murat boz görünüyordu sadece yıldızı göremedim üstüne acunun samimiyetsiz sıfatını görünce kapatmıştım @Yiğitt @Harunnn60
kız sorma yine yaptı reyting çakallığını macun.ss yıldızın 2 adet şarkı söylediği kısmı son yarım saate koyuş @mrt-06 cığım olsa ne eleştirirdik.ssben yıldızı görmek için açtım hadise murat boz görünüyordu sadece yıldızı göremedim üstüne acunun samimiyetsiz sıfatını görünce kapatmıştım @Yiğitt @Harunnn60
hemen yıldız gelmedi galiba çünkü ben baya bekledim başlarda yıldızı göremedimde kapattımkız sorma yine yaptı reyting çakallığını macun.ss yıldızın 2 adet şarkı söylediği kısmı son yarım saate koyuş @mrt-06 cığım olsa ne eleştirirdik.ss
yıldız ablamın reytingi senin dirilişin 10 katıdır en az reyting cihazları falan ölçemez patlarlarhemen yıldız gelmedi galiba çünkü ben baya bekledim başlarda yıldızı göremedimde kapattım
bakalım reytinge katkısı olurmu
çarşambaya acun gelirse görürüz ozaman ayoll gelir gelmez kaçıyor çarşambadan yarını beklemedenyıldız ablamın reytingi senin dirilişin 10 katıdır en az reyting cihazları falan ölçemez patlarlar
konuya yorumun yok muçarşambaya acun gelirse görürüz ozaman ayoll gelir gelmez kaçıyor çarşambadan yarını beklemeden
Bu sene hiç izlemedim nasıl gidiyor yarışma hangi jürinin takımından çıkar sence şampiyonBu sezon ilk kez sağlam bir performans dinledim.
Ben de izlemiyorum. Odadan iyi ses duyduğumda geçip bakıyorum. Yarı finali izleyeceğim, belli olur zaten.Bu sene hiç izlemedim nasıl gidiyor yarışma hangi jürinin takımından çıkar sence şampiyon
Hangisini diyorsunBu sezon ilk kez sağlam bir performans dinledim.
Duyanlara Duymayanlara'yı söyleyen hanımefendi.Hangisini diyorsun
Anladım senden bize hayır yokBen de izlemiyorum. Odadan iyi ses duyduğumda geçip bakıyorum. Yarı finali izleyeceğim, belli olur zaten.
Sen izliyor musunHangisini diyorsun
Evet iyiydi o hanımefendi Turu da geçti zaten, hak ettiDuyanlara Duymayanlara'yı söyleyen hanımefendi.
Bu sezon pek takip etmedim ama son 3 program kalmış, onları izliyorum final turlarınıAnladım senden bize hayır yok
Sen izliyor musun
Kimin kazanacağı hakkında bir fikrin yok yaniEvet iyiydi o hanımefendi Turu da geçti zaten, hak etti
Bu sezon pek takip etmedim ama son 3 program kalmış, onları izliyorum final turlarını