Asya ile yusufu şutladılar bana yetti
Yusuf tmmda Defne dizide olacağım diyor kurtulamadık ondan sanırım
Asya ile yusufu şutladılar bana yetti
oonun kuruntusu o başka bir programla anlaştı zaten cnm merake tmeYusuf tmmda Defne dizide olacağım diyor kurtulamadık ondan sanırım
oonun kuruntusu o başka bir programla anlaştı zaten cnm merake tme
forumda konusu açılmıştı bir program sunucak diye dizide olsalar filmede alırdı necati bey yusufla bunuGerçektenmi ay süper olur o zaman
forumda konusu açılmıştı bir program sunucak diye dizide olsalar filmede alırdı necati bey yusufla bunu
inş olmaz cnmÖylemi görmemiştim ben o konuyu ben olmadığım zaman açıldı demek ki ama necati şaşmaz demişti dizide olacak diye defne için
inşallah necati şaşmaza yakışan biri olsun yaainş olmaz cnm
Oo yengeyi görüyormusun sen demek Meryemi beğeniyormuş süper ya
Emre'nin maatbası çalışmaya başladı gece gece
Bu kadın meryememi göz koymuş anlamadım
Kendi gibi her tarafı dolgulu seviyorsa demek
O değil de portakal mevsimi gelse de yesek keşke.
Caner mi efendi
Hiç güzelden anlamıyor. Barış Arduç varken o kadın da kimmiş
meryoşum etilerden 5 milyon liraya ev almış demek ki projeler için istanbula yerleşi,yor yeni dzi gelir bu sezon bitmeden @Aserat okan yalabık vatanım sensinden ayrıldıysa o3 e mail atalım meryoşla partner yapsınlar bu arada parası bitmiştir diyen @batuhankaralar , sokak şeysi vb. kudurunKadın estetikten çok kötü hale gelmiş ya. O ne dudak o ne yapay göğüs.
Ağzını yırtarım senin.meryoşum etilerden 5 milyon liraya ev almış demek ki projeler için istanbula yerleşi,yor yeni dzi gelir bu sezon bitmeden @Aserat okan yalabık vatanım sensinden ayrıldıysa o3 e mail atalım meryoşla partner yapsınlar bu arada parası bitmiştir diyen @batuhankaralar , sokak şeysi vb. kudurun
meryoşun yeni aşk haberini izledim bugün 3 farklı kanalda @mrt-06 nın şovunda tam açıklamasını yayınladılar ; tv8 de sanki yorum yapmamış gibi gösterdiler ; @YıldırıM ın starında kadının açıklaması hiç çıkmadan dış ses konuşarak geçtiler resmen rezillik ayol 😱
@xBUGRAx @denizz19 @Dosi @gizem ak @cookies
haddini bil yoksa sonun böyle olurAğzını yırtarım senin.
Sen ned starka kurban ol.haddini bil yoksa sonun böyle olur
yinemi aşka açılmış meryem tek bunu anladım ayollmeryoşum etilerden 5 milyon liraya ev almış demek ki projeler için istanbula yerleşi,yor yeni dzi gelir bu sezon bitmeden @Aserat okan yalabık vatanım sensinden ayrıldıysa o3 e mail atalım meryoşla partner yapsınlar bu arada parası bitmiştir diyen @batuhankaralar , sokak şeysi vb. kudurun
meryoşun yeni aşk haberini izledim bugün 3 farklı kanalda @mrt-06 nın şovunda tam açıklamasını yayınladılar ; tv8 de sanki yorum yapmamış gibi gösterdiler ; @YıldırıM ın starında kadının açıklaması hiç çıkmadan dış ses konuşarak geçtiler resmen rezillik ayol 😱
@xBUGRAx @denizz19 @Dosi @gizem ak @cookies
eee tabi @destere olmayınca erkeksizlik başına vurdu sadece erkek geçen yerleri anlıyonyinemi aşka açılmış meryem tek bunu anladım ayoll