Yenge En Çok Kimi Beğeniyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kadın estetikten çok kötü hale gelmiş ya. :( O ne dudak o ne yapay göğüs. :D

:DOo yengeyi görüyormusun sen demek Meryemi beğeniyormuş süper ya

Emre'nin maatbası çalışmaya başladı gece gece :A :A

Bu kadın meryememi göz koymuş anlamadım :A :A :A

Kendi gibi her tarafı dolgulu seviyorsa demek:A

O değil de portakal mevsimi gelse de yesek keşke.

Hiç güzelden anlamıyor. Barış Arduç varken o kadın da kimmiş :love1:

Kadın estetikten çok kötü hale gelmiş ya. :( O ne dudak o ne yapay göğüs. :D
meryoşum etilerden 5 milyon liraya ev almış demek ki projeler için istanbula yerleşi,yor yeni dzi gelir bu sezon bitmeden @Aserat okan yalabık vatanım sensinden ayrıldıysa o3 e mail atalım meryoşla partner yapsınlar:A bu arada parası bitmiştir diyen @batuhankaralar , sokak şeysi vb. kudurun:A

meryoşun yeni aşk haberini izledim bugün 3 farklı kanalda @mrt-06 nın şovunda tam açıklamasını yayınladılar ; tv8 de sanki yorum yapmamış gibi gösterdiler ; @YıldırıM ın starında kadının açıklaması hiç çıkmadan dış ses konuşarak geçtiler resmen rezillik ayol 😱

@xBUGRAx @denizz19 @Dosi @gizem ak @cookies

meryoşum etilerden 5 milyon liraya ev almış demek ki projeler için istanbula yerleşi,yor yeni dzi gelir bu sezon bitmeden @Aserat okan yalabık vatanım sensinden ayrıldıysa o3 e mail atalım meryoşla partner yapsınlar:A bu arada parası bitmiştir diyen @batuhankaralar , sokak şeysi vb. kudurun:A

meryoşun yeni aşk haberini izledim bugün 3 farklı kanalda @mrt-06 nın şovunda tam açıklamasını yayınladılar ; tv8 de sanki yorum yapmamış gibi gösterdiler ; @YıldırıM ın starında kadının açıklaması hiç çıkmadan dış ses konuşarak geçtiler resmen rezillik ayol 😱

Ağzını yırtarım senin.

Ağzını yırtarım senin.
haddini bil yoksa sonun böyle olur:A
article-2718580-205206DE00000578-341_634x461.jpg

yinemi aşka açılmış meryem tek bunu anladım ayoll :A :A :A