Belki nickin oyüzden budur Nasıl yanlıs anlayabiliyormusum görmüşşündürOha eskiciyiz diye sen de iyice eskittin bizi be
Belki nickin oyüzden budur Nasıl yanlıs anlayabiliyormusum görmüşşündürOha eskiciyiz diye sen de iyice eskittin bizi be
Nickim mesleğimle alakalı evet gördüm bu kadar detaylı düşünmene gerek yoktu biraz basit düşünBelki nickin oyüzden budur Nasıl yanlıs anlayabiliyormusum görmüşşündür
ÇöpcümüsünNickim mesleğimle alakalı evet gördüm bu kadar detaylı düşünmene gerek yoktu biraz basit düşün
Senin bildiğin eskicilerden değilim ben hep şu tüplü televizyonu gösterip durmaNe olduğun belli
Her konuşmamızda karşına çıkacak çizdirmeyecektinSenin bildiğin eskicilerden değilim ben hep şu tüplü televizyonu gösterip durma
Sen neydin ben de seni çizeyim bari sonra sana karşı kullanırımHer konuşmamızda karşına çıkacak çizdirmeyecektin
SincapSen neydin ben de seni çizeyim bari sonra sana karşı kullanırım
Sincap nasıl çizilir ki başka olacak bir şey bulamadın mıSincap
Hazır şeklini bulmuş işte , sizin gibi eksik değilimSincap nasıl çizilir ki başka olacak bir şey bulamadın mı
Neyse dur sen şimdi çirkin bir sincap bulayım onun üzerine bir şeyler çizeyim de görHazır şeklini bulmuş işte , sizin gibi eksik değilim
Eşya dan önrek verirsek Oklava oluyorum sanırım sana mağzeme işteNeyse dur sen şimdi çirkin bir sincap bulayım onun üzerine bir şeyler çizeyim de gör
Tamam ben ikisini de deniyim hangisini beğenirsem onu atarımEşya dan önrek verirsek Oklava oluyorum sanırım sana mağzeme işte
Sen ikisinide atTamam ben ikisini de deniyim hangisini beğenirsem onu atarım
Tamam beklemede kal kim daha iyi ressammış görelim bakalımSen ikisinide at