Bir yerden tanıdık geliyormuBu lakabı kendin mi buldun
Bir yerden tanıdık geliyormuBu lakabı kendin mi buldun
Evet geliyor süper kahraman gibi bir şeydi galiba ama tam hatırlayamadım şu anBir yerden tanıdık geliyormu
Michelangelo Senin aklına Ninja Kaplumbağar gelmiştir Sanatla ilgilenin biraz Ünlü Ressam Michelangelo dan esinlendim Çiğhelangelo @destereEvet geliyor süper kahraman gibi bir şeydi galiba ama tam hatırlayamadım şu an
Evet ilk aklıma o geldi sanırım ama ressamı da tanıyorum merak etmeMichelangelo Senin aklına Ninja Kaplumbağar gelmiştir Sanatla ilgilenin biraz Ünlü Ressam Michelangelo dan esinlendim Çiğhelangelo @destere
Tanıman bir şeyi değiştirmez ayoll sonucta ressam yerine ninjayı tercih ettin resim konusun da hemdeEvet ilk aklıma o geldi sanırım ama ressamı da tanıyorum merak etme
Onlar da kılıçlarla resim çiziyordu galibaTanıman bir şeyi değiştirmez ayoll sonucta ressam yerine ninjayı tercih ettin resim konusun da hemde
Sahi o kaplumbağaların isimleri neden ressam isimleriydi acaba
Ohaaa sen nasıl çocukluk yaşadın Pizza yiyorlardı Oda ne alakaysaOnlar da kılıçlarla resim çiziyordu galiba
Ben öyle şeyler izlemiyordum ki birkaç kez görmüştüm sadece tam hatırlamıyorum ben çocukken de dizi falan izliyordumOhaaa sen nasıl çocukluk yaşadın Pizza yiyorlardı Oda ne alakaysa
Senin yaşın kaçBen öyle şeyler izlemiyordum ki birkaç kez görmüştüm sadece tam hatırlamıyorum ben çocukken de dizi falan izliyordum
Erkeğin yaşı sorulmazmış bilmiyor musunSenin yaşın kaç
Erkeğin maaşı sorulmazErkeğin yaşı sorulmazmış bilmiyor musun
Yaş maaş ne fark eder ikisi de aynı şeyErkeğin maaşı sorulmaz
Nasıl aynı şey be Kadının yaşı sorulmaz Erkek le Kadın aynı mıYaş maaş ne fark eder ikisi de aynı şey
Erkekle kadın aynı demedim ki yaşla maaş aynı dedim yaşı 25 olanın maaşı da 25 olur meselaNasıl aynı şey be Kadının yaşı sorulmaz Erkek le Kadın aynı mı
Genç kızlar oyüzden moruk alıyor demekki 45 yaşındaysa 45 maaşErkekle kadın aynı demedim ki yaşla maaş aynı dedim yaşı 25 olanın maaşı da 25 olur mesela
Olabilir parayı çok seviyorlar malum yaşımı şifreli bir şekilde söyledim bu arada anladın mıGenç kızlar oyüzden moruk alıyor demekki 45 yaşındaysa 45 maaş
Bir şey anladım ama ben ne anlıyorsam sonunda pot kırıyorum kesin yanlıs anlamısımdırOlabilir parayı çok seviyorlar malum yaşımı şifreli bir şekilde söyledim bu arada anladın mı
Pot kıracak bir şey yok sana içinde sayı bulunan tek bir mesaj attım o işte neyini yanlış anlayacaksınBir şey anladım ama ben ne anlıyorsam sonunda pot kırıyorum kesin yanlıs anlamısımdır
Belki 25 25 daha 50 yaşındayım demek istedinPot kıracak bir şey yok sana içinde sayı bulunan tek bir mesaj attım o işte neyini yanlış anlayacaksın
Oha eskiciyiz diye sen de iyice eskittin bizi beBelki 25 25 daha 50 yaşındayım demek istedin