Çukur - 14. Bölüm Yorumları

İzleyenler okusun spoiler vermeyelim bari. :A
Muazzam bölümdü kelimenin tam anlamıyla. Dizi böyle bir hamleyi erken ve cesur bir şekilde yaptı. Yamaç'ın sneak peak'ten tavrı anladığım kadarıyla ne Vartolu ile yüzleşecek ne de babasına söyleyecek. Önce olayları tam anlamıyla çözmek isteyecek tüm detaylarıyla. Dizi asıl şimdi başlıyor diyebiliriz. Çok iyi bölümdü be efsane oyuncuklar. Hem Erkan Kolçak hem Aras Bulut hem de Saadet'i oynayan Boncuk Yılmaz bölümün yıldızlarıydı. İnanılmaz oyunculuklar vardı gerçekten. Paşa karakteri de çok güzel oynanmış. Dizinin en iyi bölümü olduğunu kesin bir dille söyleyebilirim. :)

hem gözünü benden alamıyor hogatha hemde beni yerin dibine batırıyor :)
ama ben anladım @Çiğdem- in taktiğini beni karalayıp başkasının bana yanaşmasını istemiyor tümden kendisine kalayım istiyor ama yemezler ben bir kaç kuma alıcam tekiyle nereye kadar :)

Bir saf beni buldu işte Aklı olanın ne işi olur :A :A :A
aşkın gözü kördür derler beni seçtiğin için mutluyum :)

ama ben anladım @Çiğdem- in taktiğini beni karalayıp başkasının bana yanaşmasını istemiyor tümden kendisine kalayım istiyor ama yemezler ben bir kaç kuma alıcam tekiyle nereye kadar :)
Hahahah Aaa evet kısmetini kapamaya çalısıyorum :F @Forumdash

Kadın işte :A Elin yanında kötüler başbaşa kalınca göklere çıkarır:A

Kadın işte :A Elin yanında kötüler başbaşa kalınca göklere çıkarır:A

@destere Mutluymuş sen karışma @Forumdash :A :A :A