Sena'ya dedim 1 haftalık adamdan koca olmaz diye
Sena'ya dedim 1 haftalık adamdan koca olmaz diye
Parlak oglani bulunca kacirmiyim demistirSena'ya dedim 1 haftalık adamdan koca olmaz diyeOlsun sevdim bu senaryoyu dedi
![]()
Kızı bozdukParlak oglani bulunca kacirmiyim demistir![]()
@destere de hayallerinde sevgili olmus kizlaKızı bozdukBabası yaşindaki adamdan ayırıp şimdi Yamaç'ı elde edemeyince başka parlak bulmuş
(Meryemdeki oğlanla cıkıyormuş
niye magazine bağladım anlamadım
)
Esas @Çiğdem- in dunyasi sarsildi galiba sesi solugu cikmiyor bu bolum karsisindaYamaçın kaç kere dünyasını sarstık bu bölüm![]()
Bu selim ..... Si nerede yav son anda cikip bir pislik yapacak gibi.ssErkan KeKa çok büyük oynuyor be.
O geceleri izliyor galibaEsas @Çiğdem- in dunyasi sarsildi galiba sesi solugu cikmiyor bu bolum karsisinda
Bu selim ..... Si nerede yav son anda cikip bir pislik yapacak gibi.ss
Yok yok show tv kaldıramadıEsas @Çiğdem- in dunyasi sarsildi galiba sesi solugu cikmiyor bu bolum karsisinda
Bu selim ..... Si nerede yav son anda cikip bir pislik yapacak gibi.ss
Hogatha simdi oklavasini öNune alip Dusünüyordur sadisle vartolunun ki asksa hogatha ile @destere ninki ne dieO geceleri izliyor galibaGece etiket bombardımanı bekliyorum
Yok yok show tv kaldıramadıSelimi unutturmaya çalişiyoruz, Selim beklenildiği gibi çıkmayacak
![]()
Yamaç bu gidişle sezon finaline tımarhanede girecek.Senin yalan haberlerini okumus
Yamac Aliço ya baglayacak 5 dk ye![]()
GÖrdümDikkat çekmeye çalisirken @Aserat ve @sokak sanati@Çiğdem- @Forumdash @destere @S.G.A.T. @xBUGRAx @eskici @Harunnn60 @Dosi
Reyiz iyi laf vurmuş yalnızDikkat çekmeye çalisirken @Aserat ve @sokak sanati@Çiğdem- @Forumdash @destere @S.G.A.T. @xBUGRAx @eskici @Harunnn60 @Dosi
Hiçbir şey anlamadım beni böyle Survivor gereksizleriyle aynı kefeye koymazsan sevinirim.Dikkat çekmeye çalisirken @Aserat ve @sokak sanati@Çiğdem- @Forumdash @destere @S.G.A.T. @xBUGRAx @eskici @Harunnn60 @Dosi
ne seviyesiz adam. Reklamın bu kadar ucuzu. Tiksinç.Dikkat çekmeye çalisirken @Aserat ve @sokak sanati@Çiğdem- @Forumdash @destere @S.G.A.T. @xBUGRAx @eskici @Harunnn60 @Dosi