Çukur - 14. Bölüm Yorumları

Esas @Çiğdem- in dunyasi sarsildi galiba sesi solugu cikmiyor bu bolum karsisinda:A

Bu selim ..... Si nerede yav son anda cikip bir pislik yapacak gibi.ss
O geceleri izliyor galiba:X Gece etiket bombardımanı bekliyorum :F:F

Esas @Çiğdem- in dunyasi sarsildi galiba sesi solugu cikmiyor bu bolum karsisinda:A

Bu selim ..... Si nerede yav son anda cikip bir pislik yapacak gibi.ss
Yok yok show tv kaldıramadı :F Selimi unutturmaya çalişiyoruz, Selim beklenildiği gibi çıkmayacak :F

izleyenler spoiler bölümünden okusun :D
bölüm çok iyiydi sadiş vartolu sahneri harikaydı selim yoktu bu arada :D :D yamaç'ta harika çözdü olayları bu arada kahraman'ın ölümünde başka şeyler olabilir(hem temennim hem tahmin) beyefendi gizlice öldürttü vartoluya üstlendirdi üstlenmezsse koçovalılara ifşa etmekle tehdit etti belki de diğer tahminler mete-akşin anlaşmasıda tuttu bu arada böyle düşünenleride tebrik ediyorum tahminleri doğru çıktığı için son olarak ileriki bölümlerde hesaplaşmalardan(6 bölümden) sonra beyefendi sadiş'i kaçırıp daha sonra vartolu elinden kurtarabilir bence

Misafirlikteydim bana bu rezil diziyi izlettiler çakmalığını yine gösterdi :A ama Erkan reyiz resmen döktürdü onu söylemeden geçmeyeyim :A

Gece cümbüş var o zaman :A Cekirdekleri hazırlayın @destere vs @Çiğdem- kavgası izliciz:A
Hogatha simdi oklavasini öNune alip Dusünüyordur sadisle vartolunun ki asksa hogatha ile @destere ninki ne die:A
Aslında Sadiş ve Salişe benziyoruz @destere de kimliğini gizliyor dizideki adam gibi ve bende dizideki kadın gibi ip uçları bulmaya başladım yakında bizimde yüzleşme sahnemiz yakındır :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak