Daha bölümü bakamadım bu spoiler olmuş oldu haha
Daha bölümü bakamadım bu spoiler olmuş oldu haha
Ulu orta takdik vermemi beklemiyorsun dimi @destere yada kızı üzme artık Açıl oğlumHogatha sever diye fok balıklı bir hesabı vardı
Ulu orta takdik vermemi beklemiyorsun dimi @destere yada kızı üzme artık Açıl oğlum
halvetten önce yüz görümlülüğümü alıp öyle yüzümü göstereceğim kendimi şimdiden sergileyip namusuma halel getirmek istemiyorum
halvetten önce yüz görümlülüğümü alıp öyle yüzümü göstereceğim kendimi şimdiden sergileyip namusuma halel getirmek istemiyorum
@S.G.A.T. da evlendi diyordu ama bunu kim alırEvli evli Çocuk bakıyor şu aralar
alanın üstünde kalıcam zaten bir gel deseler yandılar@S.G.A.T. da evlendi diyordu ama bunu kim alır
Sana sapık diyorlar ama ifedini korumaya çalısıyorsunalanın üstünde kalıcam zaten bir gel deseler yandılar
evet iffetimi hiçbir taksici cam aralığına sıkıştırıp kitletemez buna müsade etmem )Sana sapık diyorlar ama ifedini korumaya çalısıyorsun
Sen baktiğina göre @destere
Bir saf beni buldu işte Aklı olanın ne işi olurevet iffetimi hiçbir taksici cam aralığına sıkıştırıp kitletemez buna müsade etmem )
hem gözünü benden alamıyor hogatha hemde beni yerin dibine batırıyorSen baktiğina göre @destere
aşkın gözü kördür derler beni seçtiğin için mutluyumBir saf beni buldu işte Aklı olanın ne işi olur
Hahahah Aaa evet kısmetini kapamaya çalısıyorum @Forumdashhem gözünü benden alamıyor hogatha hemde beni yerin dibine batırıyor
ama ben anladım @Çiğdem- in taktiğini beni karalayıp başkasının bana yanaşmasını istemiyor tümden kendisine kalayım istiyor ama yemezler ben bir kaç kuma alıcam tekiyle nereye kadar
Kadın işte Elin yanında kötüler başbaşa kalınca göklere çıkarırhem gözünü benden alamıyor hogatha hemde beni yerin dibine batırıyor
ama ben anladım @Çiğdem- in taktiğini beni karalayıp başkasının bana yanaşmasını istemiyor tümden kendisine kalayım istiyor ama yemezler ben bir kaç kuma alıcam tekiyle nereye kadar
aşkın gözü kördür derler beni seçtiğin için mutluyum
Kadın işte Elin yanında kötüler başbaşa kalınca göklere çıkarır
@destere Mutluymuş sen karışma @Forumdashhem gözünü benden alamıyor hogatha hemde beni yerin dibine batırıyor
aşkın gözü kördür derler beni seçtiğin için mutluyum
Ne demek karişma? İşine gelince ortaya otur dersin😱 Senin için canımı tehlikeye atıyorum. Nankörsün kızımmmm@destere Mutluymuş sen karışma @Forumdash
Hhahaha Aaa evet @destere yine bir sapıklık yapar anlaşamazsak ozaman seni devreye sokucamNe demek karişma? İşine gelince ortaya otur dersin😱 Senin için canımı tehlikeye atıyorum. Nankörsün kızımmmm
Gelemem işim vardır o zaman kesin