Affetmeyecek, affetmeyecek beni diye ağlayacağına söyleseydin ya zaten öğrenecek elinde sonunda
Affetmeyecek, affetmeyecek beni diye ağlayacağına söyleseydin ya zaten öğrenecek elinde sonunda
Hazan dizideki en gereksiz ve en çok gözüme batan karakter..
kız dizinin tanıtım fragmanında gülizar reklamı çıkıyor resmen kendini dinamitliyor dizi
Bildiğin videonun öncesinde mi çıkıyor.kız dizinin tanıtım fragmanında gülizar reklamı çıkıyor resmen kendini dinamitliyor dizi![]()
aynen kaknem.ssBildiğin videonun öncesinde mi çıkıyor.(Adblock kullanıyorum da
)
Bu diziyi tahttan indirmeye geliyoruz.aynen kaknem.ss
al sanaBu diziyi tahttan indirmeye geliyoruz.![]()
Hahaha Aaa ritim güzel vlla
Amma uzatdılar konuyu.Yasemin ve Queen Fazilet olmasa dizi biter net, yine onlar iyiydi.
Dizinin en sevdiğim yanı hep en son kısımlar diğer dizilerden daha farklı daha heyecanlı bitiyor.![]()
kız sen oğlanlara bakjmaktan anlamıyon herhalde diziyi abisi için fedakarlık yaptı galiba kağıdı tam göremedikSinanı anlamadım ben niye öyle yaptı ki Kerimenin oğlu Yağız değilmiydi
Bence Sinan oğlu. Hepsi sarışın renkli gözlü kardeşlerin sadece Sinan kara gözlü kara saçlı.@Ahmed
Çünkü tam Sinan Kerimana demeden az önce, çocuklukdaki Yağızın lafını yeniden hatırladı. Ve "sen de abin için taşıman gerekeni taşıyacaksın" dedi kendi kendine. Yani kendisi Yağızın yerine geçti fedakarlık yapıp ve oğlunum dedi, aslında Yağız Kerimanın oğlu.kız sen oğlanlara bakjmaktan anlamıyon herhalde diziyi abisi için fedakarlık yaptı galiba kağıdı tam göremedik![]()
Çünkü tam Sinan Kerimana demeden az önce, çocuklukdaki Yağızın lafını yeniden hatırladı. Ve "sen de abin için taşıman gerekeni taşıyacaksın" dedi kendi kendine. Yani kendisi Yağızın yerine geçti fedakarlık yapıp ve oğlunum dedi, aslında Yağız Kerimanın oğlu.
Bu arada Nil - Selin ve Yasemin, resmen şer birliği kuruluyor. 😱
Bi yorum gördüm dün, Berbuda Şeytan Üçgeni demiştiler 3üne.
Yasemin cidden kötü karakterlerde dizi tarihine yazdırdı ismini bence.Maalesef çocuk yaşta cinsel istismarı ve karşılaşdığı kötülükler onu böyle yapmış...
Çünkü tam Sinan Kerimana demeden az önce, çocuklukdaki Yağızın lafını yeniden hatırladı. Ve "sen de abin için taşıman gerekeni taşıyacaksın" dedi kendi kendine. Yani kendisi Yağızın yerine geçti fedakarlık yapıp ve oğlunum dedi, aslında Yağız Kerimanın oğlu.
Bu arada Nil - Selin ve Yasemin, resmen şer birliği kuruluyor. 😱
Bi yorum gördüm dün, Berbuda Şeytan Üçgeni demiştiler 3üne.
Yasemin cidden kötü karakterlerde dizi tarihine yazdırdı ismini bence.Maalesef çocuk yaşta cinsel istismarı ve karşılaşdığı kötülükler onu böyle yapmış...
Cemile cemileCemile miydi öteki ismi
Cemile miydi öteki ismi![]()
Doğrusu gaydırı gubbak Cemilem olacakCemile miydi öteki ismi
Cemile miydi öteki ismi![]()
kız sen oğlanlara bakjmaktan anlamıyon herhalde diziyi abisi için fedakarlık yaptı galiba kağıdı tam göremedik![]()