'Çukur' ve 'Ufak Tefek Cinayetler'den 'Daha'ya Destek!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,624
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

'Çukur' ve 'Ufak Tefek Cinayetler'den 'Daha'ya Destek!

5a0eaf7e591ca-1024x436.jpg

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren ödüllü film Daha için Ay Yapım'ın sevilen dizilerinden destek geldi.

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan ve Hayat van Eck'in paylaştığı yapım, Çukur'un son bölümünde Sena ve arkadaşının Beyoğlu Sineması'nda filme bilet almasıyla, Ufak Tefek Cinayetler'de ise Nilay'ın filmin fragmanını izlemesiyle kendine yer buldu. Öte yandan filmin şarkısı 'Kandalı Ağıdı' da yine Çukur'un sonunda izleyicilerin karşısına çıktı.

Yönetmenliğini Onur Saylak'ın üstlendiği Daha, şimdi sinemalarda!

DTmuAW0X4AEpRqI.jpg

DTmtm66XUAA6GnW.jpg

Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Daha sinemalarda ilgi görmeyince bu işlere el atmışlar ama nafile. Daha yayınlayacak sinema bile bulamamış, millet gidip nerede izlesin?

Filmi bugün izledim, gerçekten kaliteli ve daha çok kişiye ulaşması gereken bir yapım. Nereden baksan 20 reytinglik kitle görmüştür, umarım işe yarar. Tabii salon sayısının azlığı kötü oldu.

Ya bu şeyler dizilerin kalitesini bozuyor.
Kiralık Aşkda da ürün tanıtımları yapılıyordu. Ay Yapım da dizilerini ya da filmlerini oraya buraya sokuyor dizilerinde. Arzunun kızı fragmanını izlemişti filmin tablette. Ama basit kaçtı bana bu hamle.

Daha sinemalarda ilgi görmeyince bu işlere el atmışlar ama nafile. Daha yayınlayacak sinema bile bulamamış, millet gidip nerede izlesin?
Çukur önceden çekildiği için ilgi görmemezlik gibi bir bahaneyi kabul etmiyoruz :X Filmin yapımcısı olarak etkili reklam yöntemlerini deniyoruz :X

Önce bi reklamımızı yapalım. Bşaroller hem ahım şahim değil, biz senaryomuza güveniyoruz:A
Film zaten sinemaya girdi, ne reklamı yapıyorsunuz? :A Anlaşmalar tamam zaten, koskoca Ankara'da 4-5 yere gelmiş. Ay Yapım bu sefer niye böyle yaptı anlamadım. :A Delibal ve Bi Küçük Eylül Meselesi her yeri kavurmuştu oysa. :bhr:

Önce bi reklamımızı yapalım. Bşaroller hem ahım şahim değil, biz senaryomuza güveniyoruz:A
Ahım şahım değil derken? Ahmet Mümtaz Taylan var başroldeki çocuk da ünlü değil ama bayağı yetenekli. :A
Film zaten sinemaya girdi, ne reklamı yapıyorsunuz? :A Anlaşmalar tamam zaten, koskoca Ankara'da 4-5 yere gelmiş. Ay Yapım bu sefer niye böyle yaptı anlamadım. :A Delibal ve Bi Küçük Eylül Meselesi her yeri kavurmuştu oysa. :bhr:
Ay Yapım yeni bir aşk filmi yapsa 300+ salonda girerdi onu mesul tutmamak lazım. Bu filmin gişeye hitap etmemesi, 18+ yaş sınırı alması ve çok yoğun bir zamanda (Arif ve Deliha zaten salonların büyük kısmını kaplıyor) girmesi gibi şanssızlıklar var maalesef. Ama sana yakın bir yerde oynuyorsa izlemeni tavsiye ederim. :D

Ahım şahım değil derken? Ahmet Mümtaz Taylan var başroldeki çocuk da ünlü değil ama bayağı yetenekli. :A

Ay Yapım yeni bir aşk filmi yapsa 300+ salonda girerdi onu mesul tutmamak lazım. Bu filmin gişeye hitap etmemesi, 18+ yaş sınırı alması ve çok yoğun bir zamanda (Arif ve Deliha zaten salonların büyük kısmını kaplıyor) girmesi gibi şanssızlıklar var maalesef. Ama sana yakın bir yerde oynuyorsa izlemeni tavsiye ederim. :D
Aşk filmi yapsaymış o zaman. :A

Bana uzakta işte, bizim buradaki koca avmlerde yok. Çok şaşırtıcı. :(

Bu film ile saydiğin filmler bir mi :X

AMT yan rollerin adamıdır. Başrollük durumu yok malasef:X Oyunculuguna bişey demedim isim olarak ahm şahım değil dedim:X
Aşk filmi yapsaymış o zaman. :A

Bana uzakta işte, bizim buradaki koca avmlerde yok. Çok şaşırtıcı. :(
Kürk Mantolu Madonna'yı bekleyin efendim :A

Kitabı da varmış, onu okuyayım diyorum. Okudun mu sen? Sonrasında nete düşer zaten kısa sürede, ardından izlerim. :Z
Film yüzünden aldım da okuyamadım bir türlü. Ama nete o kadar çabuk düşer mi bilmiyorum. Sinemada izle diyeceğim ama uzakmış. :/

Bu film ile saydiğin filmler bir mi :X

AMT yan rollerin adamıdır. Başrollük durumu yok malasef:X Oyunculuguna bişey demedim isim olarak ahm şahım değil dedim:X

Kürk Mantolu Madonna'yı bekleyin efendim :A
Ne farkı var? :A

Onlar daha kaliteli, benim canlarım o ayrı. :bhr:

Kürk Mantolu Madonna'nın çıkması 2020-2021'i bulur herhalde, yıllardır ortada bir şey yok. Geçenlerde haklarını satın aldığını okudum, belki yaza çekimler yapılırsa küçük bir ihtimal 2018 Ocak-Şubat izleyebiliriz. :D

Film yüzünden aldım da okuyamadım bir türlü. Ama nete o kadar çabuk düşer mi bilmiyorum. Sinemada izle diyeceğim ama uzakmış. :/
Şu an kitap listem baya kabarık zaten, yetiştirmek için baya hızlı gidiyorum ama Daha'yı okumam yazı bile bulabilir, o zamana düşer herhalde. :D

Ne farkı var? :A

Onlar daha kaliteli, benim canlarım o ayrı. :bhr:

Kürk Mantolu Madonna'nın çıkması 2020-2021'i bulur herhalde, yıllardır ortada bir şey yok. Geçenlerde haklarını satın aldığını okudum, belki yaza çekimler yapılırsa küçük bir ihtimal 2018 Ocak-Şubat izleyebiliriz. :D

Şu an kitap listem baya kabarık zaten, yetiştirmek için baya hızlı gidiyorum ama Daha'yı okumam yazı bile bulabilir, o zamana düşer herhalde. :D
Oscar'da yariştirmak için hazırlıyoruz :A Dünyaca ünlü bir film şirketiyle yapım aşamasındayız. Fatih Akın'la da anlaşmak istiyoruz:X Sadece bekleyin diyorum işte:A

Film ile aynı yapımdan çıktıkları için reklam yapmaları doğal. Çukur'daki sahne çok zorlama olmuş ama filmden küçük bir sahne gösterildi, bu biraz ilgi görür. Yanlış zamanda vizyona girmiş olsa da, bu reklamdan sonra az da olsa ilgi görür. :)

Film oldukça kaliteli. Sinema bulamamasının sebebi Arif V 216, Deliha 2 ve hatta Aile Arasında gibi filmlerle aynı dönemde vizyona girmiş olması. Böyle yoğun bir dönemde vizyona girmiş olması şanssızlık.