'Çukur' ve 'Ufak Tefek Cinayetler'den 'Daha'ya Destek!

Ya normal reklam olsa haydi tamam derim de resmen insanın gözüne sokarcasına vermeleri hiç hoş değil. Belki izleyecektim sırf böyle yaptıkları için inadına filmi izlemeyeceğim :A
Çukur'u bilmiyorum ama UTC'deki sahne 5 saniyelik falandı bir şey yok bence. :D

Çukur'u bilmiyorum ama UTC'deki sahne 5 saniyelik falandı bir şey yok bence. :D

Her iki diziyi youtube'dan izlediğim için her birinin arasına 4 reklam girdi, hepside Daha'nın fragmanıydı. Üstüne Nilay'ın tableti ve Sena ve Deren'in sahnesi gelince soğudum nedense. Izlemeyeceğiz zorla mı :A

Her iki diziyi youtube'dan izlediğim için her birinin arasına 4 reklam girdi, hepside Daha'nın fragmanıydı. Üstüne Nilay'ın tableti ve Sena ve Deren'in sahnesi gelince soğudum nedense. Izlemeyeceğiz zorla mı :A
Aslında izlesen daha iyi olur ama neyse. :A

Izledim bile deme sakın. :D

Genelde sinema olarak yabancı dizi olarak yerli tercih ederim. Belki izlerimde kim bilir Almanya'ya ne zaman gelecek.. Birde burasa fiyatlar aşırı pahalı..
Evet izledim. :A Yani oralarda girer mi bilmiyorum ama nete düşünce izleyebilirsin en azından. :D

Sen ciddiciddi eski dizileri izliyorsun:( Yeniler varken hemde:( Ee hani film etkinliğine geliyordun?
Medcezir'le başladım, ardından Kardeş Payı ve Suskunlar'ı izlemeyi düşünüyorum. :D Yeni dizileri izlemeye de devam ediyorum canım, bırakmadım ya. UTC, SBA, Bizim Hikaye ve Söz devam. :bhr:

Film etkinliğinden bir film izledim sadece, vaktimiz var herhalde daha? İzleyeceğim 3-4 film daha. :X

Medcezir'le başladım, ardından Kardeş Payı ve Suskunlar'ı izlemeyi düşünüyorum. :D Yeni dizileri izlemeye de devam ediyorum canım, bırakmadım ya. UTC, SBA, Bizim Hikaye ve Söz devam. :bhr:

Film etkinliğinden bir film izledim sadece, vaktimiz var herhalde daha? İzleyeceğim 3-4 film daha. :X
Türk dizileri demiyordum yabancıları diyordum:F 3-4 film mi:X

Dexter'ı ikinci kez izleyecem, onu sayalım. :Z Devam eden yabancı dizilere hayır, bitmiş yabancı dizilere evet. :bhr:

Güzel olsun yeter, amacım güzel 3-4 film izlemek. :D
En azından Oscar'da en iyi filmler kategorisini izle açıklandiğinda:A

Nie devam edenlere hayoooor? Oysa güzel oluyor. Dur yeni bir dizi başlasın ona başlatacam seni:A