En Favori Türk Müzik Grubu | Final maNga - Seksendört

Şampiyon Hangi Grup Olsun?

• maNga

Oy: 18 50.0%
  • Seksendört

Oy: 18 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Duman ve MFÖ efsanelerine yazık oldu..

Manga nedir yaa iğrenç. 84 çok iyi değil. Model olsa daha iyiydi. 84 derdim ama oy vermeyeceğim.:)

@S.G.A.T. ile işinize gelmeyen bildirimlerimi es geçiyorusunuz demek :A yazdım kenara :F (görmedik moduna girecekseniz ilk sayfada :A)
Bildirimlere henüz bakıoyrumm :D

Bunun için maNga diyorum. :A

Atıp durma şunu, göz zevkimi bozuyor :A:A

İşte beklediğim bildiğim bir final ama kime oy vereceğim hakkında çok tereddütlüyüm. Birisi bana göre kaliteli, diğerininde sanki şarkıları bir tık daha hitap ediyor. Zaman çok zaten. Iki grubunda şarkılarını dinleye dinleye bir karara varırım.

Tahmin yürüteceksem Seksendört alır gibi. Bir önceki turda daha fazla oy almış.

Beni iyi tanıyorsun destere :A şuan karasızım ve belki çekimser kalırım :D

Ya siz bunları yazarken az yukarılara baksaydınız oyumun kimin olduğu belliydi :A
Aslında ben son gün oylayacaktım ama acil Almanya'ya gittiğim için oy verip gittim ve şansa ben oy verince eşitliği bozup Seksendört grubunun 12-11 öne geçmesini sağlamışım. Sonra baya fark atmışlar 😱

@S.G.A.T. emeğine sağlık. Bana zamanında grup eşleşmesi için danışmadığın için teşskkürler :A bu grupların önceki turda eşleşmesi hele de ben vesile olsaydım yüreğimi acıtırdı :F
Seksendört'e verdiğin an her şey biter :A:A

Bildirimlerine geç de olsa dönüyorum bak. Hani bu da bi şey yani :A:A

Ölüyorum :A:A
He sorumun cevabı değildi ama :A evet bildirimde şöyle gülüp sonra vazgeçiyorsun demi :F
2 kişi görünüp tek kişi görünmesi :A
Tuhaflık buldu beni yine :F
Screenshot_20171223-162318.png

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.