Eşitliği sağlamışıznasıl geçtiler Duman'ı ya hala aklım almıyor Rezillik.
maNga kazansın. En azından maNga kazandı diyelim.
Eşitliği sağlamışıznasıl geçtiler Duman'ı ya hala aklım almıyor Rezillik.
maNga kazansın. En azından maNga kazandı diyelim.
Tek tük şarkılarla final kazanılmaz canım. Bu şarkı enfes ama çoğu değilSokakta söylediğin günleri unutma nankör
Yeni şarkılarıda güzeldi Duman ise duman olmuş ortada yokTek tük şarkılarla final kazanılmaz canım. Bu şarkı enfes ama çoğu değil
@S.G.A.T. ile işinize gelmeyen bildirimlerimi es geçiyorusunuz demek yazdım kenara (görmedik moduna girecekseniz ilk sayfada )Tek tük şarkılarla final kazanılmaz canım. Bu şarkı enfes ama çoğu değil
Bildirimlere henüz bakıoyrumm@S.G.A.T. ile işinize gelmeyen bildirimlerimi es geçiyorusunuz demek yazdım kenara (görmedik moduna girecekseniz ilk sayfada )
Atıp durma şunu, göz zevkimi bozuyorBunun için maNga diyorum.
Seksendört'e verdiğin an her şey biterİşte beklediğim bildiğim bir final ama kime oy vereceğim hakkında çok tereddütlüyüm. Birisi bana göre kaliteli, diğerininde sanki şarkıları bir tık daha hitap ediyor. Zaman çok zaten. Iki grubunda şarkılarını dinleye dinleye bir karara varırım.
Tahmin yürüteceksem Seksendört alır gibi. Bir önceki turda daha fazla oy almış.
Beni iyi tanıyorsun destere şuan karasızım ve belki çekimser kalırım
Ya siz bunları yazarken az yukarılara baksaydınız oyumun kimin olduğu belliydi
Aslında ben son gün oylayacaktım ama acil Almanya'ya gittiğim için oy verip gittim ve şansa ben oy verince eşitliği bozup Seksendört grubunun 12-11 öne geçmesini sağlamışım. Sonra baya fark atmışlar 😱
@S.G.A.T. emeğine sağlık. Bana zamanında grup eşleşmesi için danışmadığın için teşskkürler bu grupların önceki turda eşleşmesi hele de ben vesile olsaydım yüreğimi acıtırdı
Al mektuplarını ver mektuplarımı mı olur olay?Bildirimlere henüz bakıoyrumm
Atıp durma şunu, göz zevkimi bozuyor
Seksendört'e verdiğin an her şey biter
Pop şarkı yapmaktansa hiç yapmasalardı Seksendört'ü ben de severdim. Duman çizgisini hiç bozmadıYeni şarkılarıda güzeldi Duman ise duman olmuş ortada yok
Kıskan.Bildirimlere henüz bakıoyrumm
Atıp durma şunu, göz zevkimi bozuyor
Seksendört'e verdiğin an her şey biter
Bildirimlerine geç de olsa dönüyorum bak. Hani bu da bi şey yaniAl mektuplarını ver mektuplarımı mı olur olay?
Bitecek olan şey ne? Bileyim düşüneyim
ÖlüyorumKıskan.
Konuda ki en iyi yorum.Duman ve MFÖ efsanelerine yazık oldu..
Manga nedir yaa iğrenç. 84 çok iyi değil. Model olsa daha iyiydi. 84 derdim ama oy vermeyeceğim.
He sorumun cevabı değildi ama evet bildirimde şöyle gülüp sonra vazgeçiyorsun demiBildirimlerine geç de olsa dönüyorum bak. Hani bu da bi şey yani
Ölüyorum
Sonradan güldürdün atmayı sevmiyorum, çünkü geç oluyor ben de bazen unutup atınca geri alıyorumHe sorumun cevabı değildi ama evet bildirimde şöyle gülüp sonra vazgeçiyorsun demi
2 kişi görünüp tek kişi görünmesi
Tuhaflık buldu beni yine
Ekli dosyayı görüntüle 58116
felaktig uppfattningHe sorumun cevabı değildi ama evet bildirimde şöyle gülüp sonra vazgeçiyorsun demi
2 kişi görünüp tek kişi görünmesi
Tuhaflık buldu beni yine
Ekli dosyayı görüntüle 58116