FOX Lucifer - 3. Sezon Yorumları

S03B10

Ayy nolur Cloe melek filan olsun da polisiye bölümler azalsın. Çok sıkılmaya başladım diziye ve polisiyenin oldugu ölümlerde:( @Çiğdem- @destere

Yeni polis Habil yada Kabil (hep kariştiriyorum) Neyse işte ondan birisi çıktı :X Sinnerman denen adam neyin fesi peki? Kuçukken de fotosu varmiş. Evlatlık mı almiş :A

Lucifer bıçaği sokup öldürdükten sonra beklediği anlar güldürdü :X

7.5/10

S03B10

Ayy nolur Cloe melek filan olsun da polisiye bölümler azalsın. Çok sıkılmaya başladım diziye ve polisiyenin oldugu ölümlerde:( @Çiğdem- @destere

Yeni polis Habil yada Kabil (hep kariştiriyorum) Neyse işte ondan birisi çıktı :X Sinnerman denen adam neyin fesi peki? Kuçukken de fotosu varmiş. Evlatlık mı almiş :A

Lucifer bıçaği sokup öldürdükten sonra beklediği anlar güldürdü :X

7.5/10
Öyle manyaklar yetiştirmiş işte :F :F :F

Sonunda güçleri olan bir rakip geldi diziye Lucifer ile atışmaya başlarsalar tadından yenmez :A :A :A

Öyle manyaklar yetiştirmiş işte :F :F :F

Sonunda güçleri olan bir rakip geldi diziye Lucifer ile atışmaya başlarsalar tadından yenmez :A :A :A
Bunların super guçleri SPN'deki gibi değil ya :X Lucifer bi kere olsun parmak şıklatıp kimseyi yere sermedi hatırladiğim kadarıyla(b) Hep tuttu havaya kaldırdı:X

bide bunların başka çekişmesi aşk üzerine olcak:A

Bunların super guçleri SPN'deki gibi değil ya :X Lucifer bi kere olsun parmak şıklatıp kimseyi yere sermedi hatırladiğim kadarıyla(b) Hep tuttu havaya kaldırdı:X

bide bunların başka çekişmesi aşk üzerine olcak:A
Dedektif kadın :F ee bu tam fantastik doğa üstü değilki komedi üzerine hatta asıl türü polisiye işte :A :A :A

Dedektif kadın :F ee bu tam fantastik doğa üstü değilki komedi üzerine hatta asıl türü polisiye işte :A :A :A
SPN'de de komedi oluyor :X Luciferdaki komedide kahkahalara boğmuyor yani:X Bence polis merkezini patlatsınlar hepsi cennete filan gitsin. Lucifer cehenneme tabi. Luciferın ordan kaçısını filan izleyelim :F

3x4. Bölüm

başları sıkıcıydı :) sadece lucifer ın teğmen pierce in chloe için vurulduğunu gördükten sonraki kıskançlık krizi güzeldi cinnet geçirdi adam :) ama chloe için değer :)
birde amanediel in lucifer a benzeme çabaları komediydi :) kendini karakolda buldu morcivert vatandaş...
maze yoktu ve charlotte yoktu yokluklarıda arandı :)

3x5 . Bölüm

harikaydı .) nedeni spoiler içinde :)
charlotte um gelmişti , çok sevindim ama benim charlotte olmadığını görünce üzüldüm, biz çılğın tanrıçaya aşıktık :) birde cehennemden kurtulmak için iyilik yapma çabalarına girmişki hiç tanrıçaya yakışmayan şeyler :)
ama son sahnede lucifer annesini özlediğini söylediğinde charlotte dan şüphelenmeye başladım , kadın numaramı çekiyor acaba? lucifer ın kendisine olan sevgisini görmek için öyle bir kurnazlık düşünebilir :)

4.bölüm ilk sönük bölümdü ama sonu güzeldi :A
pek birşey yaşanmadı dizide luciferin yattığı kadının kocası geldi ve luccifer onunla konusma sahneleri komikti :F

bu bölüm lucifer çok sinirliydi son sahnede zenci melekede çok sinirlendi şeytan yüzü gittiği içinmi böyle bilmiyorum ama kontrolden çıkabilir lucifer :A
5.Bölüm @destere gelince sevinicek bu bölüme :A
aaa şey polisiye olayları gerçekten kabak tadı veriyor :A birde iblis kadından sonra bu seferde luciferin annesi çıktı geldi kurtulduk diye seviniyordum :F ama hatırlamıyorum ben artık o değilim diyor yada luciferin annesi lucierimi kandırıyor gittimi gitmedimi görücez :A
yorumların benim yorumlarımla birebir örtüşüyor harikasın hogatha :) demekki heryer dark değil:) burda daha bir muhteşem özet çıkarıyorsun :)

3x6. Bölüm

güzeldi bölüm chloe nun yaşgünüydü, luciferin sürprizi ilginçti :)
@Çiğdem- şöyle bir yaşgünü partisi istermiydin :)
o6vqRk.png

pG1kvJ.png

luciferle ella nın los angeles macerası güzel geçti luciferin çakma karısı candy i de görmüş olduk :)

sizin 6.,7.,8., bölüm yorumları nerde @Çiğdem- @Forumdash ?

3x6. Bölüm

o6vqRk.png

pG1kvJ.png

luciferle ella nın los angeles macerası güzel geçti luciferin çakma karısı candy i de görmüş olduk :)

Geç izlediğim için yorum yapmamiştim :X Zamanlama bir değildi.Sen geldiğin hafta izledik işte:X

3x7. Bölüm

güzeldi bölüm ... lindanın kocası gazeteci reese luciferla oynadığı köşe kapmaca sahneler tam seyirlikti :) işkence fantazisinde kullanılan karpuz bamyalar olaya renk kattı :)
son anda vatandaş yine hastanede uyanıyordu ama hastane dışına çıktığında kameralar cehennemi gösteriyordu sanırım reese cehenneme gitti gibi :)
maze tek sahnede çıktı o kadarla bile mutlu olduk reese i evirip çevirip döverken muhteşemdi
charlotte bu bölüm yoktu malesef :)

Geç izlediğim için yorum yapmamiştim :X Zamanlama bir değildi.Sen geldiğin hafta izledik işte:X
bir günde size yetiştim gibi şurda 3 bölüm kaldı:) izlemekte acele ettinizde başınız göğemi erdi :)

3x7. Bölüm

güzeldi bölüm ... lindanın kocası gazeteci reese luciferla oynadığı köşe kapmaca sahneler tam seyirlikti :) işkence fantazisinde kullanılan karpuz bamyalar olaya renk kattı :)
son anda vatandaş yine hastanede uyanıyordu ama hastane dışına çıktığında kameralar cehennemi gösteriyordu sanırım reese cehenneme gitti gibi :)
maze tek sahnede çıktı o kadarla bile mutlu olduk reese i evirip çevirip döverken muhteşemdi
charlotte bu bölüm yoktu malesef :)

bir günde size yetiştim gibi şurda 3 bölüm kaldı:) izlemekte acele ettinizde başınız göğemi erdi :)
Valla çamur göruntuyle izledim hep @Çiğdem- yüzünden:T: Yoksa altyazı düşmesiini beklicektım. Sen de DARK'ı bitirdin bak bakim kafan tavana değiyor mu :A

3x4. Bölüm

başları sıkıcıydı :) sadece lucifer ın teğmen pierce in chloe için vurulduğunu gördükten sonraki kıskançlık krizi güzeldi cinnet geçirdi adam :) ama chloe için değer :)
birde amanediel in lucifer a benzeme çabaları komediydi :) kendini karakolda buldu morcivert vatandaş...
maze yoktu ve charlotte yoktu yokluklarıda arandı :)

3x5 . Bölüm

harikaydı .) nedeni spoiler içinde :)
charlotte um gelmişti , çok sevindim ama benim charlotte olmadığını görünce üzüldüm, biz çılğın tanrıçaya aşıktık :) birde cehennemden kurtulmak için iyilik yapma çabalarına girmişki hiç tanrıçaya yakışmayan şeyler :)
ama son sahnede lucifer annesini özlediğini söylediğinde charlotte dan şüphelenmeye başladım , kadın numaramı çekiyor acaba? lucifer ın kendisine olan sevgisini görmek için öyle bir kurnazlık düşünebilir :)

yorumların benim yorumlarımla birebir örtüşüyor harikasın hogatha :) demekki heryer dark değil:) burda daha bir muhteşem özet çıkarıyorsun :)
3x6. Bölüm

o6vqRk.png

pG1kvJ.png

Aaa tabi bu diziye daha hakimim Darkı henüz çözemedim :A :A :A

Böyle parti istemem ayoll bune ne babam vurur o adamı :F

6-7-8- kimse yorum yapmayınca bende yapasım gelmedi :A 9- ve 10 çbölüm yorumlarım var ama @Forumdash gelince son 2 bölümü yine yorumlamıştık :A

Aaa tabi bu diziye daha hakimim Darkı henüz çözemedim :A :A :A

Böyle parti istemem ayoll bune ne babam vurur o adamı :F

6-7-8- kimse yorum yapmayınca bende yapasım gelmedi :A 9- ve 10 çbölüm yorumlarım var ama @Forumdash gelince son 2 bölümü yine yorumlamıştık :A
hogatha geç kaldın:) ben şimdi çıkıyorum akşama görüşürüz :)
bu arada profilimde sana hediye gönderdim :) bir teşekür edersin artık :)