Yılın Son Bombası: 'Mahsun J' Exxen'e Transfer Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,592
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GEc7C0dWMAEUPIp

'Mahsun J.' Exxen'e transfer oldu!

Yönetmen koltuğuna Ömer Sinir'in oturduğu, başrollerini Mahsun Karaca ve Eda Akalın'ın paylaştığı BKM imzalı dizi, ekran yolculuğunu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de devam ettirmeye hazırlanıyor.

2 sezondur GAİN'de izleyici ile buluşan dizinin yılbaşı özel bölümü ise Exxen kütüphanesinde yerini aldı.

Exxen adına güçlü bir hamle olmuş çünkü Gibi'nin boşluğunu doldurabilecek en iyi seçenek. Mizah anlayışları farklı ama hazırda kitlesi olduğu için sıfırdan yapılacak bir işten daha mantıklı üstelik GAİN'in son durumu ortada. 2. sezonun 13 bölüm olması sonlarda nefesinin yetmemesine sebep olmuştu (yine eğlenceliydi gerçi) umarım 3. sezonda seviyeyi düşürmeden yola devam eder. Yılbaşı özel de hoş bir sürpriz olmuş kısa zamanda izleyeceğim. :Z
------

Ayrıca ufak bir detay ama dizinin adında nokta yok düz "Mahsun J" olarak yazılıyor niye sürekli konuları noktalı açılıyor anlamış değilim.

Son düzenleme:
Acun'dan böyle bir cesur hamle beklemiyordum, şaşırdım. Gibi sonrası tekrar Exxen aldırabilecek bir şey çıktı gibi ama fiyat politikalarını gözden geçirmeleri şart. Gibi'ye verilen para Mahsun'a verilmez maalesef. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam