1.Bölüm de iblis kadını gördünmü ki oda yokecünnülerin hepsi vardıda ben anneyi göremedim içimi bir hüzün kapladı annesiz bu dizi çekilmez![]()
1.Bölüm de iblis kadını gördünmü ki oda yokecünnülerin hepsi vardıda ben anneyi göremedim içimi bir hüzün kapladı annesiz bu dizi çekilmez![]()
aaa o da yoktu maze yi göremedimde diğer bölümde nasıl olsa çıkar diye hiç dikkatimide çekmedi1.Bölüm de iblis kadını gördünmü ki oda yok![]()
Sen okadar saat sadece 1 bölümmü izleyebildin insan 2 bölüm izler geliraaa o da yoktu maze yi göremedimde diğer bölümde nasıl olsa çıkar diye hiç dikkatimide çekmedi
aslında chloe ya aşığım ya diğerlerinin yokluğu pekde etkili olmuyor bende![]()
9.Bölüm acaba bu mini sezon arasımı sen bilirsinS03B09
Sinnerman aslında @Çiğdem-
Sıradan bi insnmış beeYine fantastik bi özelliği yok. Yeni gelen polisde dematah bişey yok. Chole adama aşık olmuş
Lucifer gibi biri varken hemde 😱
Bu haftada varmiş şimdi baktım9.Bölüm acaba bu mini sezon arasımı sen bilirsin
Bence bu işin arkasında başka birisi var sinerman gözünü bunu öğrenmesin diye çıkarttı Lucifer
Normal bir insan Lucifere kanatlarını nasıl geri verir ve şeytan yüzünü çalar bunu yapan çok güçlü birisi olmalı , Lucifer Tanrı dan şüpheleniyordu zaten , kesin başka biri var bunun arkasında
ara vermesin böyle daha iyiBu haftada varmiş şimdi baktımBence ara verseydi iyiydi. Bölüm güzel bittiydi.
bende o ben kazmasını sevmedim maze onunla gidecek diye büyük panik yaşadım ama neyseki aramıza döndü3.sezon 3.bölüm bu bölüm hoşuma gitmedi @destere nin gidecektir ama
iblis kadın yine çıktı ortayameğerse bebeği olmuş oyüzden izinliymiş bende çıktı diye seviniyordum
iblis kadının yaklaştığı adam baya iyiydi ilerde yine görürüz inşson sahnede luciferde dahil herkesin dosyası vardı günahkar olabilir o
Bebek doğurmuş oyüzden bu sezon konuk oyuncu gibi takılıyor iblis kadın bence isabet olmuş3x2. Bölüm
lucifer ın kestiği kanatların ateşe verildiği çıkan kanatların habire kesildiği idare eder bir bölümdü maze yi bekliyorummaze diziye hareket getiriyor maze yi bekliyorum
3x3. Bölüm
ve işte mazebölüm çok iyiydi mazeyle ben denen adamın diyaloğları olsun lucifer ın maze yi ekranda yastık düzeltirken gördüğünde şaşırıp kıskançlık krizine girdiği sahne olsun hareketli ve güzel bir bölümdü maze nin tekrar ev gelmiş olmasıda ayrıca harikaydı
trixi yi bile özlemişim tıfıl kız arada bir hep çıksın çok sempatik bişey
kalan bölümleri iki güne yorumlarım artık @Çiğdem- @Forumdash
ara vermesin böyle daha iyi
bende o ben kazmasını sevmedim maze onunla gidecek diye büyük panik yaşadım ama neyseki aramıza döndü![]()
hiçde bebek doğurmuş gbi durmuyor kız 90 - 60- 90 bedeniyle salınıp duruyor kesin bebeği doğurması için başka bir kadın kiralamıştırBebek doğurmuş oyüzden bu sezon konuk oyuncu gibi takılıyor iblis kadın bence isabet olmuş![]()
![]()
@Forumdash
Arkadaşlarını kesin senden çirkin olanları seçiyorsundurBebek doğurmuş oyüzden bu sezon konuk oyuncu gibi takılıyor iblis kadın bence isabet olmuş![]()
![]()
@Forumdash
Bence de doğurmuş gibi değil. Çok emzirmiştirhiçde bebek doğurmuş gbi durmuyor kız 90 - 60- 90 bedeniyle salınıp duruyor kesin bebeği doğurması için başka bir kadın kiralamıştırmaze bu yaparmı yapar bence
![]()
Arkadaşlarını kesin senden çirkin olanları seçiyorsundur
Bence de doğurmuş gibi değil. Çok emzirmiştir@Çiğdem-
Bu sezon ecünnüler az olunca dizinin tadı daha güzel olmuşhiçde bebek doğurmuş gbi durmuyor kız 90 - 60- 90 bedeniyle salınıp duruyor kesin bebeği doğurması için başka bir kadın kiralamıştırmaze bu yaparmı yapar bence
![]()
ikinci bölümde harbiden sıkılmıştım maze bayağı hareket getirdi ama ben hala charlotte u özlüyorum tanrıça bir an önce aramıza dönmeliArkadaşlarını kesin senden çirkin olanları seçiyorsundur
Bence de doğurmuş gibi değil. Çok emzirmiştir@Çiğdem-
Allah'ın dobişkosuBu sezon ecünnüler az olunca dizinin tadı daha güzel olmuş
Şu yeni gelen polis iyi geniş omuzlu![]()
![]()
![]()
tanrıça charlotte gelecek dertler bitecekBu sezon ecünnüler az olunca dizinin tadı daha güzel olmuş
Şu yeni gelen polis iyi geniş omuzlu![]()
![]()
![]()
Spoi vermim ama sevineceğin bölümlere az kaldıikinci bölümde harbiden sıkılmıştım maze bayağı hareket getirdi ama ben hala charlotte u özlüyorum tanrıça bir an önce aramıza dönmelilanet olasıca lucifer öyle anneye kıyılırmı
![]()
Spoi vermim ama sevineceğin bölümlere az kaldıikinci bölümde harbiden sıkılmıştım maze bayağı hareket getirdi ama ben hala charlotte u özlüyorum tanrıça bir an önce aramıza dönmelilanet olasıca lucifer öyle anneye kıyılırmı
![]()
Allah'ın dobişkosuSporu bırakınca sarkmış
ve ona tapıyorsun suan
![]()
Tanrıça dediğin kim Luciferin annesiyse o yok bu sezontanrıça charlotte gelecek dertler bitecek![]()
annesinden bahsediyorum zatenTanrıça dediğin kim Luciferin annesiyse o yok bu sezon![]()
çabuk yetişirim zaman bulamıyorum yoksa biliyorsun günde 5 bölümü süpürüyordumSpoi vermim ama sevineceğin bölümlere az kaldı
Spoi vermim ama sevineceğin bölümlere az kaldı![]()
Bildiğim için bi an önce elimden cıkardımannesinden bahsediyorum zateno dizinin neşe kaynağıydı özellikle psikoloğ lindayla diyaloğları harikaydı
çabuk yetişirim zaman bulamıyorum yoksa biliyorsun günde 5 bölümü süpürüyordum![]()
Geçen sezon bitmişti onun konusu bu sezon bekleme ayollannesinden bahsediyorum zateno dizinin neşe kaynağıydı özellikle psikoloğ lindayla diyaloğları harikaydı
çabuk yetişirim zaman bulamıyorum yoksa biliyorsun günde 5 bölümü süpürüyordum![]()