YS Dargın Çiçekler 3.Bölüm (Özel Konuk destere)

pompy Halkın Polisin de destere ile beni her bölüm evlendiricekken bomba patlatıyordu :F Onun kanalında bu dizide oyüzden umutluyum :Z:Z:Z
kanal sahibinin pis huyları senaristede geçmiş olabilirmi diyorsun :) öyle bir hata yaparsa görümceme söylrim banlasın gözlemeciyi :)

Aaa yok 1.sezon verildi sadece çok geride kalmadın :F @mrt-06 link yollar yakana yapışır merak etme :A :A :A
2 sezon 20 bölüm işte :A Niye kafamı karıştırıyorsun buldum ayrıca :A Kalp basıyorum okuduklarıma @mrt-06 memnuniyetten havalara uçmuştu bile :A
@pompy gülme efekti kullanmış koşun bu muheteşem doğa olayını kaçırmayın:) @mrt-06 @Çiğdem- @gözlemci @MasacRE- @Thequeer
kırk yılda bir rastlanılacak bir olay :)
Hahahah sesli güldüm :F :F :F

kanal sahibinin pis huyları senaristede geçmiş olabilirmi diyorsun :) öyle bir hata yaparsa görümceme söylrim banlasın gözlemeciyi :)
Tövbe seni evlendiricem :A başımdan atmak için :A

@pompy gülme efekti ve seninde şu smilen :Z:Z:Z görünce şaşırıyorduk pek farkınız yok :F :F :F @pompy @xemrexxx @mrt-06 @gözlemci
yalnız ben devamlı kullanıyorum artık bıkmışsınızdır benim smile dan ama pompy nin smile kullanması güneş tutulması gibi bişey :) tam seyirlik :)

2 sezon 20 bölüm işte :A Niye kafamı karıştırıyorsun buldum ayrıca :A Kalp basıyorum okuduklarıma @mrt-06 memnuniyetten havalara uçmuştu bile :A

baktın işe görümce karıştı anında çark ettin gözlemeci :) artık ankarada dayım var pardon görümcem var torpilliyim ben :)

o 1.Sezon 20 bölüm ayoll yabancı diziler gibi 10 bölüm verip minis ezon finali yaptı sonra diğer 10 bölümüde aradan sonra yayınladı yabancı dizi usulü :A :A :A

yalnız ben devamlı kullanıyorum artık bıkmışsınızdır benim smile dan ama pompy nin smile kullanması güneş tutulması gibi bişey :) tam seyirlik :)

baktın işe görümce karıştı anında çark ettin gözlemeci :) artık ankarada dayım var pardon görümcem var torpilliyim ben :)
Aaa yalnız şu kaplumbağa ifadeli smile sadece seni sempatik gösteriyor :A diğer üyelerde öyle itici duruyor ki öyle değilmi @gözlemci :A :A :A

o 1.Sezon 20 bölüm ayoll yabancı diziler gibi 10 bölüm verip minis ezon finali yaptı sonra diğer 10 bölümüde aradan sonra yayınladı yabancı dizi usulü :A :A :A
Bizde mi öyle yapsak ne :A 10.Bölüm sezon finalinde :A @destere yatakta basılır başka kadınla polisler alır götürür :A Çiğdem de kalp krizi geçirir :F

Aaa yalnız şu kaplumbağa ifadeli smile sadece seni sempatik gösteriyor :A diğer üyelerde öyle itici duruyor ki öyle değilmi @gözlemci :A :A :A
Kaplumbağa nasıl oluyor (b)

aslında bana herşey yakışıyor :) diğer üyelerin içi pis bir ben olmaları imkansız :)
Bizde mi öyle yapsak ne :A 10.Bölüm sezon finalinde :A @destere yatakta basılır başka kadınla polisler alır götürür :A Çiğdem de kalp krizi geçirir :F

Kaplumbağa nasıl oluyor (b)
kısa tutma uzun tut bölümleri ama her bölümde hogathayla halvet sahnem olsun :)

Hhahah aa şu işte :) @destere den başkasına yakışmıyor :F :F :F

Ben kaplumbağaya andırıyorum o smileyi :A :A :A
Sen bi gözlükçüye git hele :A Neresi kaplumbağa onun :A Aaa gerçi boynu içeri göçük tamam şimdi oldu :A :F
gövdesi gözükmeyen kaplumbağalardan kabuğundan kafasını dışarı çıkarmış ıslak gözlerle dünyayı seyrediyor :) bende dikkat edince benzettim hogatham yalan söylemez :)

Size özel hotel açacam dizide :A Bir odaya @Çiğdem- ile seni diğer odaya @Thequeer ile @Ahmed i :F :F Diğer odalarda da birileri olur :A :A
aslında bana herşey yakışıyor :) diğer üyelerin içi pis bir ben olmaları imkansız :)

kısa tutma uzun tut bölümleri ama her bölümde hogathayla halvet sahnem olsun :)

gövdesi gözükmeyen kaplumbağalardan kabuğundan kafasını dışarı çıkarmış ıslak gözlerle dünyayı seyrediyor :) bende dikkat edince benzettim hogatham yalan söylemez :)
@destere Yine odaları karıştırıp @Thequeer ile @Ahmed i cimciklemeye gitmezse tabi karanlıkta :A :A :A

Aaa hadi ben yatıyorum sana ve @destere e cicili bicili rüyalar :bhr::bhr::bhr:
erken kaçtın yine hogatha :) neyse iyi geceler diyelim nasıl olsa demesekte gideceksin :)

Yapsa yapsa sen yapar @destere nin diğer odaya girmesini sağlarsın :A Sonra eline çekirdek alır çıt çıt hem izler hemde yersin :F
@destere Yine odaları karıştırıp @Thequeer ile @Ahmed i cimciklemeye gitmezse tabi karanlıkta :A :A :A
çiftleri aynı otele tıkmamak lazım oteller ayrı olacak başka türlü kabul etmeyiz :)

erken kaçtın yine hogatha :) neyse iyi geceler diyelim nasıl olsa demesekte gideceksin :)

çiftleri aynı otele tıkmamak lazım oteller ayrı olacak başka türlü kabul etmeyiz :)
Haydi iyi geceler bende kaçayım :A oteli yarın ayarlayacam Akssaraydaki prosbuların gittiği yer :F