kanal sahibinin pis huyları senaristede geçmiş olabilirmi diyorsunpompy Halkın Polisin de destere ile beni her bölüm evlendiricekken bomba patlatıyorduOnun kanalında bu dizide oyüzden umutluyum
![]()
kanal sahibinin pis huyları senaristede geçmiş olabilirmi diyorsunpompy Halkın Polisin de destere ile beni her bölüm evlendiricekken bomba patlatıyorduOnun kanalında bu dizide oyüzden umutluyum
![]()
2 sezon 20 bölüm işte
Hahahah sesli güldüm
Tövbe seni evlendiricemkanal sahibinin pis huyları senaristede geçmiş olabilirmi diyorsunöyle bir hata yaparsa görümceme söylrim banlasın gözlemeciyi
![]()
yalnız ben devamlı kullanıyorum artık bıkmışsınızdır benim smile dan ama pompy nin smile kullanması güneş tutulması gibi bişey
baktın işe görümce karıştı anında çark ettin gözlemeci2 sezon 20 bölüm işteNiye kafamı karıştırıyorsun buldum ayrıca
Kalp basıyorum okuduklarıma @mrt-06 memnuniyetten havalara uçmuştu bile
Hahahah sesli güldüm![]()
![]()
Tövbe seni evlendiricembaşımdan atmak için
![]()
Bende @pompy yazdıktan beri neler oluyor diye o smileye bakakaldım zatenyalnız ben kırk yılda bir devamlı kullanıyorum artık bıkmışsınızdır benim smile dan ama pompy nin smile kullanması güneş tutulması gibi bişeytam seyirlik
![]()
o 1.Sezon 20 bölüm ayoll yabancı diziler gibi 10 bölüm verip minis ezon finali yaptı sonra diğer 10 bölümüde aradan sonra yayınladı yabancı dizi usulü2 sezon 20 bölüm işteNiye kafamı karıştırıyorsun buldum ayrıca
Kalp basıyorum okuduklarıma @mrt-06 memnuniyetten havalara uçmuştu bile
Hahahah sesli güldüm![]()
![]()
Tövbe seni evlendiricembaşımdan atmak için
![]()
Aaa yalnız şu kaplumbağa ifadeli smile sadece seni sempatik gösteriyoryalnız ben devamlı kullanıyorum artık bıkmışsınızdır benim smile dan ama pompy nin smile kullanması güneş tutulması gibi bişeytam seyirlik
baktın işe görümce karıştı anında çark ettin gözlemeciartık ankarada dayım var pardon görümcem var torpilliyim ben
![]()
Bizde mi öyle yapsak neo 1.Sezon 20 bölüm ayoll yabancı diziler gibi 10 bölüm verip minis ezon finali yaptı sonra diğer 10 bölümüde aradan sonra yayınladı yabancı dizi usulü![]()
![]()
![]()
Kaplumbağa nasıl oluyoro 1.Sezon 20 bölüm ayoll yabancı diziler gibi 10 bölüm verip minis ezon finali yaptı sonra diğer 10 bölümüde aradan sonra yayınladı yabancı dizi usulü![]()
![]()
Aaa yalnız şu kaplumbağa ifadeli smile sadece seni sempatik gösteriyordiğer üyelerde öyle itici duruyor ki öyle değilmi @gözlemci
![]()
![]()
![]()
Sen bi gözlükçüye git hele
aslında bana herşey yakışıyoro 1.Sezon 20 bölüm ayoll yabancı diziler gibi 10 bölüm verip minis ezon finali yaptı sonra diğer 10 bölümüde aradan sonra yayınladı yabancı dizi usulü![]()
![]()
Aaa yalnız şu kaplumbağa ifadeli smile sadece seni sempatik gösteriyordiğer üyelerde öyle itici duruyor ki öyle değilmi @gözlemci
![]()
![]()
![]()
kısa tutma uzun tut bölümleri ama her bölümde hogathayla halvet sahnem olsunBizde mi öyle yapsak ne10.Bölüm sezon finalinde
@destere yatakta basılır başka kadınla polisler alır götürür
Çiğdem de kalp krizi geçirir
Kaplumbağa nasıl oluyor![]()
gövdesi gözükmeyen kaplumbağalardan kabuğundan kafasını dışarı çıkarmış ıslak gözlerle dünyayı seyrediyorSen bi gözlükçüye git heleNeresi kaplumbağa onun
Aaa gerçi boynu içeri göçük tamam şimdi oldu
![]()
![]()
@destere Yine odaları karıştırıp @Thequeer ile @Ahmed i cimciklemeye gitmezse tabi karanlıktaaslında bana herşey yakışıyordiğer üyelerin içi pis bir ben olmaları imkansız
kısa tutma uzun tut bölümleri ama her bölümde hogathayla halvet sahnem olsun
gövdesi gözükmeyen kaplumbağalardan kabuğundan kafasını dışarı çıkarmış ıslak gözlerle dünyayı seyrediyorbende dikkat edince benzettim hogatham yalan söylemez
![]()
erken kaçtın yine hogatha
Yapsa yapsa sen yapar @destere nin diğer odaya girmesini sağlarsınSonra eline çekirdek alır çıt çıt hem izler hemde yersin
![]()
çiftleri aynı otele tıkmamak lazım oteller ayrı olacak başka türlü kabul etmeyiz
Haydi iyi geceler bende kaçayımerken kaçtın yine hogathaneyse iyi geceler diyelim nasıl olsa demesekte gideceksin
çiftleri aynı otele tıkmamak lazım oteller ayrı olacak başka türlü kabul etmeyiz![]()
Hhahah aa sen çok geç geldin Luciferi izlemişsindir inş yarın bakacamerken kaçtın yine hogathaneyse iyi geceler diyelim nasıl olsa demesekte gideceksin
çiftleri aynı otele tıkmamak lazım oteller ayrı olacak başka türlü kabul etmeyiz![]()
iki bölüm izledim toplu yorum yapacağımHhahah aa sen çok geç geldin Luciferi izlemişsindir inş yarın bakacam![]()
Bir de bizim toplu yorumumuza kızıyorduniki bölüm izledim toplu yorum yapacağım![]()
sen nereye? daha hayat yeni başlıyorHaydi iyi geceler bende kaçayımoteli yarın ayarlayacam Akssaraydaki prosbuların gittiği yer
![]()
charlotte u gördüm sonundaBir de bizim toplu yorumumuza kızıyordun![]()
![]()
Dizi senin istediğin kıvama geliyor![]()