Yap dedim, bir daha demeyecem.Kendi kalbini ver bana onu yapayım 😳
Yap dedim, bir daha demeyecem.Kendi kalbini ver bana onu yapayım 😳
Allah seni davul etsin İbraham Çelikkol sevdiğim oyuncudur ama bana başka şeylerle gelŞunu yap la o zaman.
Al sana neden
Ne güzel şey işte, ne istiyon dahaAllah seni davul etsin İbraham Çelikkol sevdiğim oyuncudur ama bana başka şeylerle gel
Sen beni hareminden sandın herhalde hünkarım, yapmıcamYap dedim, bir daha demeyecem.
Muhattabı an itibariyle kestim.Sen beni hareminden sandın herhalde hünkarım, yapmıcam
Dizide pıtırcık bayan olarak kim var Birce dışındaNe güzel şey işte, ne istiyon daha
Ben izlemiyom kanka.Dizide pıtırcık bayan olarak kim var Birce dışında
Bir saattir boşuna mı yazıyorum ben Birde beni keklediBen izlemiyom kanka.
Senin de Kanal D fanı olduğunu biliyordum aşkım zaten.90lı yıllarda çocukluk yaşayan nesilin kesinlikle en büyük şansı Kanal D olmuştu @Yiğitt
91 doğumluyum ben 95 ten itibaren 4 yaşımdan beridir çocukluğumu hatırlıyorum 95-96-97-98-99 çok güzel bir 6 yıl çocukluk geçirdim 90lı yıllarda ilk okula 98 de başlamıştım zaten
Gündüz kuşağında birbirinden güzel çizgi filmler , Sevimli Kahramanlar başta olmak üzere Jetgillerden , Çakmaktaşlara ,Tom ve Jerry yanı gündüz kuşağı çizgi film kanalı gibiydi , ayrıca birbirinden güzel animasyonlu yabancı filmler verirdi , Çok güzel yabancı diziler verirdi , Herkül ve Zeyna efsanelerimizdir Aaa Çılgın Bediş , Yılan Hikayesi türk dizileride buradan sorulurdu
Mothra filmine bayılırdım bir dev kelebek ejderhalar ile savaşırdı
Diğer kanallarda ayrı ayrı çocukluğumuzda önemli yer edinmiştir ama en çok Kanal D izlemişizdir sanırım evet 90 yıllarda Her türlü şeyi veriyorlardı Mustimin Araba klibini Kanal D den izliyordum çizgi film kadar sık veriyorlardıSenin de Kanal D fanı olduğunu biliyordum aşkım zaten.
Sihirli Annem'i ve Acemi Cadı'yı söylemeyi unuttun. @pompy e havale ediyorum seni.Diğer kanallarda ayrı ayrı çocukluğumuzda önemli yer edinmiştir ama en çok Kanal D izlemişizdir sanırım evet 90 yıllarda Her türlü şeyi veriyorlardı Mustimin Araba klibini Kanal D den izliyordum çizgi film kadar sık veriyorlardı
Aaa Şahane Pazarı unutmuşum bizim en büyük şansımızda onlarla büyümekti
Sadece 90lı yıllardan bahsettim cnmSihirli Annem'i ve Acemi Cadı'yı söylemeyi unuttun. @pompy e havale ediyorum seni.
Aşkı Memnuyu öv o zaman, ÖBGZK yi öv. ÖvseneeeeeeSadece 90lı yıllardan bahsettim cnm
2000 li yıllar da diyince Pokemon kadar sevdiğim ilk aklıma bu geliyor
Hahah aa onlarla duraklama dönemine girmeye başlamıştı zatenAşkı Memnuyu öv o zaman, ÖBGZK yi öv. Övseneeeeee
Asıl o dizilerle uçtuk biz, senin hiçbir şeyden haberin yok. Bihter'e laf söylediğin için @sokak sanati geliyorrr.Hahah aa onlarla duraklama dönemine girmeye başlamıştı zaten
Hahah aa bende o yazdığım mesajımı unutmuşum bu manyak @sokak sanati benim Kanal D ile anılarıma niye dis attı diye gelmiştim konuya şimdi anladımAsıl o dizilerle uçtuk biz, senin hiçbir şeyden haberin yok. Bihter'e laf söylediğin için @sokak sanati geliyorrr.
Hahah aa bende o yazdığım mesajımı unutmuşum bu manyak @sokak sanati benim Kanal D ile anılarıma niye dis attı diye gelmiştim konuya şimdi anladım