Yap dedim, bir daha demeyecem.Kendi kalbini ver bana onu yapayım 😳![]()
Yap dedim, bir daha demeyecem.Kendi kalbini ver bana onu yapayım 😳![]()
Allah seni davul etsinŞunu yap la o zaman.
![]()
Al sana neden
![]()
Ne güzel şey işte, ne istiyon dahaAllah seni davul etsinİbraham Çelikkol sevdiğim oyuncudur ama bana başka şeylerle gel
![]()
Sen beni hareminden sandın herhalde hünkarım, yapmıcamYap dedim, bir daha demeyecem.
Muhattabı an itibariyle kestim.Sen beni hareminden sandın herhalde hünkarım, yapmıcam![]()
Dizide pıtırcık bayan olarak kim var Birce dışındaNe güzel şey işte, ne istiyon daha![]()
Ben izlemiyom kanka.Dizide pıtırcık bayan olarak kim var Birce dışında![]()
Bir saattir boşuna mı yazıyorum benBen izlemiyom kanka.![]()
Senin de Kanal D fanı olduğunu biliyordum aşkım zaten.90lı yıllarda çocukluk yaşayan nesilin kesinlikle en büyük şansı Kanal D olmuştu@Yiğitt
91 doğumluyum ben 95 ten itibaren 4 yaşımdan beridir çocukluğumu hatırlıyorum 95-96-97-98-99 çok güzel bir 6 yıl çocukluk geçirdim 90lı yıllarda ilk okula 98 de başlamıştım zaten
Gündüz kuşağında birbirinden güzel çizgi filmler , Sevimli Kahramanlar başta olmak üzere Jetgillerden , Çakmaktaşlara ,Tom ve Jerry yanı gündüz kuşağı çizgi film kanalı gibiydi , ayrıca birbirinden güzel animasyonlu yabancı filmler verirdi , Çok güzel yabancı diziler verirdi , Herkül ve Zeyna efsanelerimizdirAaa Çılgın Bediş , Yılan Hikayesi türk dizileride buradan sorulurdu
Mothra filmine bayılırdım bir dev kelebek ejderhalar ile savaşırdı
![]()
Diğer kanallarda ayrı ayrı çocukluğumuzda önemli yer edinmiştir ama en çok Kanal D izlemişizdir sanırım evet 90 yıllardaSenin de Kanal D fanı olduğunu biliyordum aşkım zaten.![]()
![]()
Sihirli Annem'i ve Acemi Cadı'yı söylemeyi unuttun.Diğer kanallarda ayrı ayrı çocukluğumuzda önemli yer edinmiştir ama en çok Kanal D izlemişizdir sanırım evet 90 yıllardaHer türlü şeyi veriyorlardı Mustimin Araba klibini Kanal D den izliyordum çizgi film kadar sık veriyorlardı
Aaa Şahane Pazarı unutmuşum bizim en büyük şansımızda onlarla büyümekti
Sadece 90lı yıllardan bahsettim cnm
Aşkı Memnuyu öv o zaman, ÖBGZK yi öv. ÖvseneeeeeeSadece 90lı yıllardan bahsettim cnm
2000 li yıllar da diyince Pokemon kadar sevdiğim ilk aklıma bu geliyor
Hahah aa onlarla duraklama dönemine girmeye başlamıştı zatenAşkı Memnuyu öv o zaman, ÖBGZK yi öv. Övseneeeeee![]()
Asıl o dizilerle uçtuk biz, senin hiçbir şeyden haberin yok.Hahah aa onlarla duraklama dönemine girmeye başlamıştı zaten![]()
![]()
![]()
Hahah aa bende o yazdığım mesajımı unutmuşum bu manyak @sokak sanati benim Kanal D ile anılarıma niye dis attı diye gelmiştim konuya şimdi anladımAsıl o dizilerle uçtuk biz, senin hiçbir şeyden haberin yok.Bihter'e laf söylediğin için @sokak sanati geliyorrr.
![]()
Hahah aa bende o yazdığım mesajımı unutmuşum bu manyak @sokak sanati benim Kanal D ile anılarıma niye dis attı diye gelmiştim konuya şimdi anladım![]()
![]()
![]()