Türkiye'nin Kanalı ''Kanal D'' 24 Yaşında!

Şunu yap la o zaman. :Z
unnamed-jpg.58086

Al sana neden :A
Allah seni davul etsin :A İbraham Çelikkol sevdiğim oyuncudur ama bana başka şeylerle gel :A

90lı yıllarda çocukluk yaşayan nesilin kesinlikle en büyük şansı Kanal D olmuştu :bhr: @Yiğitt

91 doğumluyum ben 95 ten itibaren 4 yaşımdan beridir çocukluğumu hatırlıyorum 95-96-97-98-99 çok güzel bir 6 yıl çocukluk geçirdim 90lı yıllarda ilk okula 98 de başlamıştım zaten :Z

Gündüz kuşağında birbirinden güzel çizgi filmler , Sevimli Kahramanlar başta olmak üzere Jetgillerden , Çakmaktaşlara ,Tom ve Jerry yanı gündüz kuşağı çizgi film kanalı gibiydi , ayrıca birbirinden güzel animasyonlu yabancı filmler verirdi , Çok güzel yabancı diziler verirdi , Herkül ve Zeyna efsanelerimizdir :bhr: Aaa Çılgın Bediş , Yılan Hikayesi türk dizileride buradan sorulurdu :A

Mothra filmine bayılırdım bir dev kelebek ejderhalar ile savaşırdı :Z:Z:Z
godzilla-2-king-of-monsters-rodan-mothra-ghidorah-1003537-1280x0.jpg

90lı yıllarda çocukluk yaşayan nesilin kesinlikle en büyük şansı Kanal D olmuştu :bhr: @Yiğitt

91 doğumluyum ben 95 ten itibaren 4 yaşımdan beridir çocukluğumu hatırlıyorum 95-96-97-98-99 çok güzel bir 6 yıl çocukluk geçirdim 90lı yıllarda ilk okula 98 de başlamıştım zaten :Z

Gündüz kuşağında birbirinden güzel çizgi filmler , Sevimli Kahramanlar başta olmak üzere Jetgillerden , Çakmaktaşlara ,Tom ve Jerry yanı gündüz kuşağı çizgi film kanalı gibiydi , ayrıca birbirinden güzel animasyonlu yabancı filmler verirdi , Çok güzel yabancı diziler verirdi , Herkül ve Zeyna efsanelerimizdir :bhr: Aaa Çılgın Bediş , Yılan Hikayesi türk dizileride buradan sorulurdu :A

Mothra filmine bayılırdım bir dev kelebek ejderhalar ile savaşırdı :Z:Z:Z
godzilla-2-king-of-monsters-rodan-mothra-ghidorah-1003537-1280x0.jpg
Senin de Kanal D fanı olduğunu biliyordum aşkım zaten. :bhr: :Z

Senin de Kanal D fanı olduğunu biliyordum aşkım zaten. :bhr: :Z
Diğer kanallarda ayrı ayrı çocukluğumuzda önemli yer edinmiştir ama en çok Kanal D izlemişizdir sanırım evet 90 yıllarda :A Her türlü şeyi veriyorlardı Mustimin Araba klibini Kanal D den izliyordum çizgi film kadar sık veriyorlardı :F

Aaa Şahane Pazarı unutmuşum bizim en büyük şansımızda onlarla büyümekti :Z

Diğer kanallarda ayrı ayrı çocukluğumuzda önemli yer edinmiştir ama en çok Kanal D izlemişizdir sanırım evet 90 yıllarda :A Her türlü şeyi veriyorlardı Mustimin Araba klibini Kanal D den izliyordum çizgi film kadar sık veriyorlardı :F

Aaa Şahane Pazarı unutmuşum bizim en büyük şansımızda onlarla büyümekti :Z
Sihirli Annem'i ve Acemi Cadı'yı söylemeyi unuttun. :ppp: @pompy e havale ediyorum seni. :A

Herkul ve Zeyna izlediğim ılk yabancı dizilerdi. O dönem çok ilgi toplamıştı. 2000 li yılların başında da Amazon diye bir dizi yayınlamıştı. Çok hatırlayan yok ama ilginç ve heyecan verici bir diziydi. Çiğdem in dediği gibi çizgifilmler de unutulmaz. Jetgiller, Taş Devri, Şirinler uzun yıllar yayınlandı. Çılgın Bediş, Ruhsar, Yılan Hikayesi de o dönem kanal d de izlediğim dizilerdi.