Dünya Buna Kenetlendi! NASA 14 Aralık'ta Büyük Keşfini Açıklayacak!

Sizce hangisi daha olası?

• Kullanılan toplam oy
    14
bana kalp falanda atmamıştı aslında bir laf yapacaktı sonra baktı herkes üstüste iyi geceler demiş pişman oldu girdiğine :) uyurmuş gibi yapayım demiştir :)

yalandan kim ölmüş :) söyle söyle inanmış gibi yaparız :)
Bilgisayarı kapatıp yatıp telefondan son bir kez girmiştim :A
@destere de hemen dedektif gibi yakalamış ayoll artık daha dikkatli olur xantier :F :F :F

bana kalp falanda atmamıştı aslında bir laf yapacaktı sonra baktı herkes üstüste iyi geceler demiş pişman oldu girdiğine :) uyurmuş gibi yapayım demiştir :)

yalandan kim ölmüş :) söyle söyle inanmış gibi yaparız :)
Ben girdiğimde senin mesajın yoktu canım :A

@destere de hemen dedektif gibi yakalamış ayoll artık daha dikkatli olur xantier :F :F :F
Ne çekinicem be. Bu gece de @destere'nin profiline bakarken çıkıcam forumdan :F:F

gud nayt demiştim herkes şahit :)
Hani? :A
n1-prH9DQyamiwFfxNiWlQ.jpeg

Ne çekinicem be. Bu gece de @destere'nin profiline bakarken çıkıcam forumdan :F:F

Hani? :A
n1-prH9DQyamiwFfxNiWlQ.jpeg
gud nayt demiştim herkes şahit :)
Hahaha öyle yaparsan @destere profilinde yanı odasında rahat rahat soyunup dökünemez seni gözetliyon sanar :A :A :A

Ben en iyisi yine konuşmayayım ablacım insanları kırıyorum. :A:A
Sen bakma @destere e cnm Harun gibi senide çıldırtıp kaçırmasın :A :A :A

Son düzenleme:
bu durum kaç gün sürüyor diye internetten araştırdım 4 gün falan sürermiş hatta kiminin daha uzun sürermiş :) katlanacaksın mecburen daha bir süre bana yaklaşmayın dibimden soluyorum:)
Senin sinirlenmelerin az ama etkili oluyor. Geçen sene bana bir konuda kızmıştın hala unutmadım. :(

Bizim özlemimize dayanamaz kesinlikle. :A
seni sevmez zaten senin için gelmezde beni görmeden yapamıyor uyku tutmaz hogathayı kesin gelir birazdan :) stranger things e dalmıştır final bölümünü izliyordur :) isimleride aklında tutamıyor artık saçı süpürgeli kız şöyle yaptı sakallı oğlan böyle yaptı diye döktürmeye başlar :)

seni sevmez zaten senin için gelmezde beni görmeden yapamıyor uyku tutmaz hogathayı kesin gelir birazdan :) stranger things e dalmıştır final bölümünü izliyordur :) isimleride aklında tutamıyor artık saçı süpürgeli kız şöyle yaptı sakallı oğlan böyle yaptı diye döktürmeye başlar :)
İnsan kardeşini sevmez mi? :) Seni gördükten sonra aklı uçtu ablamın yoksa zehir gibiydi. :A @Çiğdem-

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking