Hahahah @destere sinirli bu günlerde uykusuzluktan olabilir dünden beridir hiç uyumamışŞaka yaptım alt tarafı, eltim sinirlendi.
Hahahah @destere sinirli bu günlerde uykusuzluktan olabilir dünden beridir hiç uyumamışŞaka yaptım alt tarafı, eltim sinirlendi.
lady gaga bir daha girmez foruma ben rahatımHhahaha aa ayıp ayoll @XanTier i çağıralımda gidip yetiştirsin bu sefer hak ettin
1 Hafta sonra geliyormuşlady gaga bir daha girmez foruma ben rahatım
kalbim kırıldı insan eltisine iftira atmamalıŞaka yaptım alt tarafı, eltim sinirlendi.
muayyen muayene günü nedir doktormuyum hastamıyımMuayane günümde oluyorum bazen diyordu @destere öyle bir şey sanırım cnm
inşallah tüm derslerinden kalmıştır baykuş kafalı1 Hafta sonra geliyormuş
Bak Harunda öyleydi bir kafa tatiline çıktıpompy anlaşılamamaktan yakınıyor aynı benim gibi iyi insanlar bugünlerde bir türlü anlaşılamıyor
kötü insanları karıştırmayalım işin içine ben iyilerden bahsediyorum sen gaga diyorsunBak Harunda öyleydi bir kafa tatiline çıktı
Hhaha öyle deme @Harunnn60 da pamuk gibi kalbi vardırkötü insanları karıştırmayalım işin içine ben iyilerden bahsediyorum sen gaga diyorsun
o pamuğu tarlada toplayanlardan tutta işleyip gözümüze sokanlara kadar herkese lanet olsunHhaha öyle deme @Harunnn60 da pamuk gibi kalbi vardır
@mrt-06 Korktu senden kaçıp gitti ayoll 😱😱😱o pamuğu tarlada toplayanlardan tutta işleyip gözümüze sokanlara kadar herkese lanet olsun
muayyen günümdeyim dedim çok pis sinirliyim
twitter a gitmiştir çabuk daha dönmeden beni adminliğe ata )
Hhaha olurmu öyle beetwitter a gitmiştir çabuk daha dönmeden beni adminliğe ata )
yetkini kullan işte admin yokken hazır süper modülde yokken, moderatör en yetkili kişidir yani bu durumda sen ne istersen onu yaparsınHhaha olurmu öyle bee
Ha sen ha ben cnm farkı yok benceyetkini kullan işte admin yokken hazır süper modülde yokken, moderatör en yetkili kişidir yani bu durumda sen ne istersen onu yaparsın
Muayane günümde oluyorum bazen diyordu @destere öyle bir şey sanırım cnm
Ben en iyisi yine konuşmayayım ablacım insanları kırıyorum.pompy anlaşılamamaktan yakınıyor aynı benim gibi iyi insanlar bugünlerde bir türlü anlaşılamıyor
Çıksam bile 15 dakika daha görünüyor, kaç yıllık üyesin bunlaqrı bilmiyor musun? 😱@XanTier uyku tutmadıysa mesaj yazabilirsin yani iyi geceler dedin diye uyumak zorunda değilsin yarım saattir sayfadan çıkamadı bir iyi geceler dedim şimdi konuşsam millet ayıplar beni diyemi düşünüyor nedir
neyse ben Dark izlemeye gidiyorum üç beş saat sonra görüşmek üzere gud nayt diyorum sizlere @mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash
Tam da bugün konuşmuşytum bak Bunu önce görseydim söylerdim tühHhahaha aa ayıp ayoll @XanTier i çağıralımda gidip yetiştirsin bu sefer hak ettin
hiçde bile, aha şimdi bu konudan çıkayım anında kaybolurumÇıksam bile 15 dakika daha görünüyor, kaç yıllık üyesin bunlaqrı bilmiyor musun? 😱
Tam da bugün konuşmuşytum bak Bunu önce görseydim söylerdim tüh
arkadaş seçiminde yanlış yapmışsın çok hassas arkadaşlar seçmişin kendine çabuk kırılmaları normalBen en iyisi yine konuşmayayım ablacım insanları kırıyorum.