Forumdaki 4.Yılın Kutlu Olsun Yiğitt !

Altın çamua düş yine değerini kaymetmemiş :X @Çiğdem-
bu oğlan sizin süper portakalın oğlanı sanırım sende bir mayıştın böyle bakarken :) @Çiğdem- in vazgeçmemesi normal tabiki :))

Eee ama sen geldin bi sor nasılsın :A hep biz diyelim özlettin vs :D @Yiğitt öylemi :bhr::bhr: cancağzım benim :D

giden benim özlenen benim haliyle soracaksın :) millet senden bıkmış artık senin neyini soralım? lafa bak :)

bu oğlan sizin süper portakalın oğlanı sanırım sende bir mayıştın böyle bakarken :) @Çiğdem- in vazgeçmemesi normal tabiki :))

giden benim özlenen benim haliyle soracaksın :) millet senden bıkmış artık senin neyini soralım? lafa bak :)
İşte bu yüzden kaybediyorsun otur 0 :A Gelen gideni -giden geleni sormalı... dünya böyle güzelleşiyor :A

Herkese salla (desteklerim) Dean'a asla :A "Kırmızı çizgim" bak o kadar abarttım:F @Çiğdem-

Herkese salla (desteklerim) Dean'a asla :A "Kırmızı çizgim" bak o kadar abarttım:F @Çiğdem-
her kötülüğün başında bu geliyor bunu imha etsek çoktan @Çiğdem- le izdivacımız olmuştu şimdi boyumuzca bebelerimiz vardı bu oğlan kısmetimizi bağladı:) bu oğlancık ölse varya zerre üzülürsem aha böyle olayım :)

Bizim buralarda adet usul böyledir :A Gerisini bilmem ben :A Gelen hatır sormuyorsa neden ve nereden geldiği önemli değildir :A
gelen kadar başına taş düşsün gözlemci:) bir hatır sordun karşılığında kırk katır istiyorsun hatırınıda al başına çal :)

her kötülüğün başında bu geliyor bunu imha etsek çoktan @Çiğdem- le izdivacımız olmuştu şimdi boyumuzca bebelerimiz vardı bu oğlan kısmetimizi bağladı:) bu oğlancık ölse varya zerre üzülürsem aha böyle olayım :)

gelen kadar başına taş düşsün gözlemci:) bir hatır sordun karşılığında kırk katır istiyorsun hatırınıda al başına çal :)
NAsıl olcan bişey yok :X

işte o hareketi yapamadım tam elimle gösterdim ama o şekli buraya koymayı başaramadım :))

devam eder tabi en son 0.4 e düşmüştü sanırım nasıl olsa 0.0002 ye kadar kanalınız ses çıkarmıyor :) bir 50 yılda sürer :)
Çok iddialısın. İddian perfectto:handok:
:F:F:F

evet varmış şimdi baktım :) bundan sonra sık sık kullanırım artık :)

yani anlamı çok derin erkek adam sözünün eri olur manasına gelen bir kelime, genelde erkeklerin birbirlerini övmek için kullandığı güzel smile lardan biridir :) inanmıyorsan @Forumdash a sor dediğime katılacaktır :)
Aaa iyiymiş ozaman :F @Forumdash