Ben de çok kısmetsizim ya çekiyorum resmen.Forum çöküp durdu bu gece eğer fark ettiyse oyüzden gelmemiştir @destere
@sokak sanati lobisinden haberim yok.acaba Umut Lobisini yazsammı dizimde @mrt-06
İstanbulun trafiği çekilmez yenibosnaya gidiyorum sabahın 6.30 unda kalkıp kahvaltı ediyorum ben televizyona dizi yazmak istiyorum Adı Sihirli kızım ama üniversiteyle gitmez 50 bölümlük anlaşma yapmazlar @Çiğdem- @mrt-06Artık sana araba almak lazım.
O da mı benim yüzümden.
Ankara'da yaşasan çekmezdin bunları.İstanbulun trafiği çekilmez yenibosnaya gidiyorum sabahın 6.30 unda kalkıp kahvaltı ediyorum
Senin için çekimlere çıkmadımArtık sana araba almak lazım.
O da mı benim yüzümden.
benim okuduğum bölüm orda yok iletişim sanatlarıAnkara'da yaşasan çekmezdin bunları.
Cansın. Seninki geldi.Senin için çekimlere çıkmadım
Yatay geçişle benzer bir bölüme geçebilirdin.benim okuduğum bölüm orda yok iletişim sanatları
Aaa evet @destere geldi bakalım senin bu dizini okuyacakmı utanabilir okurkan pek utangaçtırCansın. Seninki geldi.
Yatay geçişle benzer bir bölüme geçebilirdin.
valla ben uğraşmıyım ben uğraştmmı 30 kasımı buluyor Zaten 3.sınıf 1.dönem derslerini alıyoruz baharda 4.sınıf 2.dönem dersini alacamCansın. Seninki geldi.
Yatay geçişle benzer bir bölüme geçebilirdin.
Neyseki ona oğlanlarla bir sahne yazmadım.Aaa evet @destere geldi bakalım senin bu dizini okuyacakmı utanabilir okurkan pek utangaçtır
Hayırlısı olsun.valla ben uğraşmıyım ben uğraştmmı 30 kasımı buluyor Zaten 3.sınıf 1.dönem derslerini alıyoruz baharda 4.sınıf 2.dönem dersini alacam
hayalim şuydu seyrettiğim bir diziyle yarışamabilmekti Sihirli annemin bitiminden beri sihirli dizi yok ben televizyonda öyle bir dizi yazacamNeyseki ona oğlanlarla bir sahne yazmadım.
Hayırlısı olsun.
O burayı görene kadar 2 gün geçer görünüyorNeyseki ona oğlanlarla bir sahne yazmadım.
Hayırlısı olsun.
Sana Bir Sır Vereceğim vardı ya nasıl yok.hayalim şuydu seyrettiğim bir diziyle yarışamabilmekti Sihirli annemin bitiminden beri sihirli dizi yok ben televizyonda öyle bir dizi yazacam
10 tane yerden etiketledik anca bakar haklısın.O burayı görene kadar 2 gün geçer görünüyor
o da iyiydi dedemin dolabından sonra yok aradan baya yıl geçti şimdi birisi Sihirli annemden bişey çıkarabilir @mrt-06Sana Bir Sır Vereceğim vardı ya nasıl yok.
10 tane yerden etiketledik anca bakar haklısın.
Sihirli Annem Çilek periliçe olmuş mesela, 2020'de yapılabilir bu dizi.o da iyiydi dedemin dolabından sonra yok aradan baya yıl geçti şimdi birisi Sihirli annemden bişey çıkarabilir @mrt-06