Pembe teskereyi duymuşsundurTövbe Tövbe şey yollar derken 😱😱😱
Pembe teskereyi duymuşsundurTövbe Tövbe şey yollar derken 😱😱😱
Hhaha aa yok o nasıl oluyor pembe teskere derken Bende Adanalıya bağladımPembe teskereyi duymuşsundur
Kısaca üstü kapalı anlatmak gerekirse eşcinselliğini fiziki olarak kanıtlamak gerekiyor yani. "Askerliğe elverişsiz" raporu veriyolarmış o zamanHhaha aa yok o nasıl oluyor pembe teskere derken Bende Adanalıya bağladım
Aaaa bu @Yiğitt saf gibi gitti askerlik yaptı ozaman deseneKısaca üstü kapalı anlatmak gerekirse eşcinselliğini fiziki olarak kanıtlamak gerekiyor yani. "Askerliğe elverişsiz" raporu veriyolarmış o zaman
Yani escinselliğini sen şimdi kanıtlıyorsun askere seni almıyorlar öylemi ama ozaman herkes bunu yapardıYazık etti gençliğine valla @Yiğitt 2 haftada dönerdi evine ne güzel
Bundan yırtacak çok kişi var forumda eğer isterlerse
Daha devam ne .sss 😱😱Ahh Ahh çocukluğumuza dönebilsek özlemim her yıl daha artıyor
Allah İnsanı kuru iftiradan saklasın ayoll 😱😱😱
Aaa senin düşünmen yeter cnm tşşk
Bende yatacam , cicili bicili rüyalar sana yatınca #25Çiğdem-, Dün 03:22
Aaa teşekkürler @S.G.A.T. Kenanın en iyi 3 dizisinden ne izlerdik
Çok teşekkürler @papuleoo
Hahahah aa bu ay çıkmadan 4.yılımıda kutlucaz daha dur yeni başlıyoruz @gözlemci
@Yiğitt Ooo hediyelerim çok kaliteli
Sen bir ara beni geçmeye çalışıyordun ama senin gibi bir üyeye 50 bin az gerçi askere gitmiştin ama 60 dan aşşağısı seni kesmes bir an önce ol
Aldıktan sonra yakalanıyosun ve eve yolluyorlar. Ama öyle öpüşmek falan yetmiyormuş. Fena yaniYani escinselliğini sen şimdi kanıtlıyorsun askere seni almıyorlar öylemi ama ozaman herkes bunu yapardı
Aldıktan sonra yakalanıyosun ve eve yolluyorlar. Ama öyle öpüşmek falan yetmiyormuş. Fena yani
Aaa bende sandım belge alıyorsun askere gitmiyorsun Yani sen askere gidiceksin ve orada şey edeceksin belge için tövbe tövbe 😱😱😱Daha devam ne .sss 😱😱
Ben 30 Aralık'a kadar burdayım 29 u gecesi çıkıyorum tatileAaa bende sandım belge alıyorsun askere gitmiyorsun Yani sen askere gidiceksin ve orada şey edeceksin belge için tövbe tövbe 😱😱😱
30 Aralıkta 4.yılımıda kutlucaz @gözlemci
Aynen öyle Ben biliyordum bunu biraz, ama bize de bi hoca anlatmıştı okulda. Onun eşcinsel olmamasına rağmen yapan tanıdıkları varmış sırf askerlikten yırtmak içinAaa bende sandım belge alıyorsun askere gitmiyorsun Yani sen askere gidiceksin ve orada şey edeceksin belge için tövbe tövbe 😱😱😱
30 Aralıkta 4.yılımıda kutlucaz @gözlemci
Beni kutlayıpta git Ama daha yeni geldin nereyeBen 30 Aralık'a kadar burdayım 29 u gecesi çıkıyorum tatile
Şaka be senin kutlamanı görmemek içindiBeni kutlayıpta git Ama daha yeni geldin nereye
Aaa bilemedimki şimdi ben sana et diyememAynen öyle Ben biliyordum bunu biraz, ama bize de bi hoca anlatmıştı okulda. Onun eşcinsel olmamasına rağmen yapan tanıdıkları varmış sırf askerlikten yırtmak için
Hhahah aa gerçekten çok emek veriyoruz bu foruma üyelerede çok değer veriyoruz bildiğin 2.ailem oldunuzŞaka be senin kutlamanı görmemek içindi
Bu arada cidden tebrik ederim sürekli karşımdasın An be an burdasın hatta canlı yayın gibisin
Bedelli çok para. Benim bu koca boğazıma yetmiyor ki param, bedelliye hiç yokAaa bilemedimki şimdi ben sana et diyemem
Bedelli olmuyormu öyle halletseniz diyecem ama senin yöntem beleşe geliyor
Hhahah aa gerçekten çok emek veriyoruz bu foruma üyelerede çok değer veriyoruz bildiğin 2.ailem oldunuz
Aynen burası da benim 2. ailem gibi Sende aileden sayılırısn artık .AAaa bilemedimki şimdi ben sana et diyemem
Bedelli olmuyormu öyle halletseniz diyecem ama senin yöntem beleşe geliyor
Hhahah aa gerçekten çok emek veriyoruz bu foruma üyelerede çok değer veriyoruz bildiğin 2.ailem oldunuz