eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Yarı Final Sonuçları

Neyse madem adım çıkmış hiç açıklama yapmaya gerek yok ABANACAĞIM :Z
Getirin sokak sanatının madalyasını, dünyaları kurtaracak kendisi :A @Çiğdem- @Tolstoyevski @XanTier

depositphotos_38569377-stock-illustration-champion-gold-medal-vector-design.jpg

@dreamy ablacım geçmiş olsıun gribinin elenmesine çok üzüldüm çok güzel yarıştın canım:(

@Tolstoyevski finalde olmana çok sevindim umarım sen birinci olursun :D @sokak sanati başarılar sanada

Aynı zamanda anne tarafından memleketim olan Kayserinin nadide türküsü Gesi Bağları sayesinde finale çıkmış olmaya da sevindim, final hatrına eğer yolum bir gün tekrar Kayseri'ye düşerse söz ilk fırsatta Gesi Bağları'nı gidip göreceğim. :D

Ya adam gay barda dansçılık yapıyor nesi kışkırtıcı. :Z Gider şarabımızı yudumlayarak izlerdik senle. :Z :Z

Reelde ne çok böyleleri var. :A

Ben niye izliyorum gay barda dans eden adamı.:(

Finale çıkan arkadaşlara tebriklerimi iletiyorum. @Tolstoyevski @sokak sanati. :) Elenen arkadaş @dreamy ye ise geçmiş olsun diyorum gerçekten çok iyi bir yere geldi Gripin'le. Bakalım kim kazanacak yarışmayı kimse favori değil benden demesi. :D

Sia seviyordun hani sen bu hafta bu şarkıya ayıp ettin.a.s

Ben niye izliyorum gay barda dans eden adamı.:(

Sia seviyordun hani sen bu hafta bu şarkıya ayıp ettin.a.s
Sia seviyordum hala seviyorum ama ben tam puanı böyle bir haftada garanti veririm diyemem ki. Tüm şarkıları dinleyip ona göre ayar çekerim. Selda Bağcan'ın efsane Gesi Bağları 1 tık ağır bastı yapacak bir şeyim yok. :)

Sia seviyordum hala seviyorum ama ben tam puanı böyle bir haftada garanti veririm diyemem ki. Tüm şarkıları dinleyip ona göre ayar çekerim. Selda Bağcan'ın efsane Gesi Bağları 1 tık ağır bastı yapacak bir şeyim yok. :)

Gesi'ye verdiğin 3 puanla kritik bir virajdan kurtulmamı sağladın, sana da ayrıca teşekkür ederim selam olsun Mikasa'ya acep şimdi ne yapıyorlardır :bhr: :A

İkinize de başarılar arkadaşlar, hakeden kazansın. :D @sokak sanati @Tolstoyevski

Öncelikle ben yarışmak istemediğimde beni yarışmaya ikna eden @Çiğdem- 'e teşekkürler. Büyük emek harcıyorsun bu forum için, mod olmanı da bir kez daha kutluyorum. :bhr:

Ayrıca şu haftaya kadar puanlarıyla hep destek veren @XanTier @MasacRE- @Maskeli Fedai @mesmeso61 @Aserat @denizz19 @YıldırıM teşekkürler hepinize. :D
@XanTier benden çok üzüldü keşke dinleseydim onu :A Finalde de bu şarkı vardı, böyle bi şarkıdan mahrum kaldınız :A

İkinize de başarılar arkadaşlar, hakeden kazansın. :D @sokak sanati @Tolstoyevski

Öncelikle ben yarışmak istemediğimde beni yarışmaya ikna eden @Çiğdem- 'e teşekkürler. Büyük emek harcıyorsun bu forum için, mod olmanı da bir kez daha kutluyorum. :bhr:

Ayrıca şu haftaya kadar puanlarıyla hep destek veren @XanTier @MasacRE- @Maskeli Fedai @mesmeso61 @Aserat @denizz19 @YıldırıM teşekkürler hepinize. :D
@XanTier benden çok üzüldü keşke dinleseydim onu :A Finalde de bu şarkı vardı, böyle bi şarkıdan mahrum kaldınız :A

:T: