Artık bu şarkı karşıma çıkınca aklıma sen gelirsin.
Artık bu şarkı karşıma çıkınca aklıma sen gelirsin.
Geçmiş olsunArtık bu şarkı karşıma çıkınca aklıma sen gelirsin.![]()
Geçmiş olsun5 bile geçebilirdi turu aslında
Yalnızlığın çaresini bulmuşlar, Yağmur durma falan kesin
Yazık oldu All Stara artık
![]()
doğru seçimİki büyük üstatla da finale kalma şansına erişmiş olsam da All Star'da ilk göz ağrım ile geleceğim, şimdiden hayırlı olsun
![]()
@mrt-06 ablanla finale çıktık insan bi tebrik ederdi hiç olmazsa![]()
![]()
doğru seçimBelki ben alırım Selda Bağcanı
![]()
Anlaşırız canım çok zor olmaz benceİkisinin de telif hakları bende yalnız![]()
Anlaşırız canım çok zor olmaz bence![]()
@sokak sanati tebrik ederim. finale hangi şarkıyla kalacağını merak ediyorum.
Aaa @dreamy üzüldüm yaa. Keşke Selda Bağcan elenseydi ama kismet değilmiş. 3. Olmak büyük başarı...
@sokak sanati tebrik ederim. finale hangi şarkıyla kalacağını merak ediyorum.
Aaa @dreamy üzüldüm yaa. Keşke Selda Bağcan elenseydi ama kismet değilmiş. 3. Olmak büyük başarı...
Bu resmi zamaninda niye atmadın bir kaç puan öne geçerdinTeklifleri inceliyor olacağız
![]()
Teşekkür ederim ben de.![]()
Teklifleri inceliyor olacağız
![]()
Teşekkür ederim ben de.![]()
Sen ölmüştün ya gaydin hani.Ben ne zaman eli sopalı Morgan olacağım?Daha doğrusu diziye ne oldu, sezon finali mi yapmıştı?
![]()
Sen ölmüştün ya gaydin hani.
Tebrikler @Tolstoyevski ve @sokak sanati valla harika bir final olacaktı her ihtimalde.Selda'nın finale çıkmasına ayrı sevindim.
@dreamy geçmiş olsun.Bence buraya gelmek de büyük başarıdır...
Emeklerine sağlık kraliçem.@Çiğdem-
Hayır bu sefer rengimi belli edeceğim. Önce şarkılar gelsin de.Final puan farkı malum, finalde yine eşit oy kullanmazsın herhal![]()
@Çiğdem- finalde düşük puanlıya oy veriyor, @mrt-06 da Selda Bağcan'ı seviyormuş madem o da sana versin, @Harunnn60 Sia'ya verir kesin en yüksek 3 puanlı oyun ikisini alırsan kafa kafaya bir final olabilirFinal puan farkı malum, finalde yine eşit oy kullanmazsın herhal![]()
Hayır bu sefer rengimi belli edeceğim. Önce şarkılar gelsin de.![]()
@Çiğdem- finalde düşük puanlıya oy veriyor, @mrt-06 da Selda Bağcan'ı seviyormuş madem o da sana versin, @Harunnn60 Sia'ya verir kesin en yüksek 3 puanlı oyun ikisini alırsan kafa kafaya bir final olabilir![]()
Net olarak yeniden Ayrılık ile gelme ihtimalın yoksa bizden puan bekleme@Harunnn60 gözü kapalı Sia'ya verecek ve onun puan etkisini de göz önünde bulundurursun artık@mrt-06
@Ahmad @Shamkhal @S.G.A.T. Azerbaycan üçgeninden kuvvetle muhtemel yine sıfır çekeceğiz zatenDoğu kültürü ile batı kültürünün savaşında @Doğu ve @Maskeli Fedai acaba batıyı yani Sia yı mı destekleyecek işte o o günün etkeni olacaktır
![]()
Net olarak yeniden Ayrılık ile gelme ihtimalın yoksa bizden puan bekleme@Ahmad
Bak sinsi nasıl da hesaplamış sen de saf saf dolan ortada.@Çiğdem- finalde düşük puanlıya oy veriyor, @mrt-06 da Selda Bağcan'ı seviyormuş madem o da sana versin, @Harunnn60 Sia'ya verir kesin en yüksek 3 puanlı oyun ikisini alırsan kafa kafaya bir final olabilir![]()