Artık bu şarkı karşıma çıkınca aklıma sen gelirsin.
Artık bu şarkı karşıma çıkınca aklıma sen gelirsin.
Geçmiş olsun 5 bile geçebilirdi turu aslında Yalnızlığın çaresini bulmuşlar, Yağmur durma falan kesin Yazık oldu All Stara artıkArtık bu şarkı karşıma çıkınca aklıma sen gelirsin.
Geçmiş olsun 5 bile geçebilirdi turu aslında Yalnızlığın çaresini bulmuşlar, Yağmur durma falan kesin Yazık oldu All Stara artık
doğru seçim Belki ben alırım Selda Bağcanıİki büyük üstatla da finale kalma şansına erişmiş olsam da All Star'da ilk göz ağrım ile geleceğim, şimdiden hayırlı olsun
@mrt-06 ablanla finale çıktık insan bi tebrik ederdi hiç olmazsa
doğru seçim Belki ben alırım Selda Bağcanı
Anlaşırız canım çok zor olmaz benceİkisinin de telif hakları bende yalnız
Anlaşırız canım çok zor olmaz bence
@sokak sanati tebrik ederim. finale hangi şarkıyla kalacağını merak ediyorum.
Aaa @dreamy üzüldüm yaa. Keşke Selda Bağcan elenseydi ama kismet değilmiş. 3. Olmak büyük başarı...
@sokak sanati tebrik ederim. finale hangi şarkıyla kalacağını merak ediyorum.
Aaa @dreamy üzüldüm yaa. Keşke Selda Bağcan elenseydi ama kismet değilmiş. 3. Olmak büyük başarı...
Bu resmi zamaninda niye atmadın bir kaç puan öne geçerdinTeklifleri inceliyor olacağız
Teşekkür ederim ben de.
Teklifleri inceliyor olacağız
Teşekkür ederim ben de.
Sen ölmüştün ya gaydin hani.Ben ne zaman eli sopalı Morgan olacağım? Daha doğrusu diziye ne oldu, sezon finali mi yapmıştı?
Sen ölmüştün ya gaydin hani.
Tebrikler @Tolstoyevski ve @sokak sanati valla harika bir final olacaktı her ihtimalde. Selda'nın finale çıkmasına ayrı sevindim.
@dreamy geçmiş olsun. Bence buraya gelmek de büyük başarıdır...
Emeklerine sağlık kraliçem. @Çiğdem-
Hayır bu sefer rengimi belli edeceğim. Önce şarkılar gelsin de.Final puan farkı malum, finalde yine eşit oy kullanmazsın herhal
@Çiğdem- finalde düşük puanlıya oy veriyor, @mrt-06 da Selda Bağcan'ı seviyormuş madem o da sana versin, @Harunnn60 Sia'ya verir kesin en yüksek 3 puanlı oyun ikisini alırsan kafa kafaya bir final olabilirFinal puan farkı malum, finalde yine eşit oy kullanmazsın herhal
Hayır bu sefer rengimi belli edeceğim. Önce şarkılar gelsin de.
@Çiğdem- finalde düşük puanlıya oy veriyor, @mrt-06 da Selda Bağcan'ı seviyormuş madem o da sana versin, @Harunnn60 Sia'ya verir kesin en yüksek 3 puanlı oyun ikisini alırsan kafa kafaya bir final olabilir
Net olarak yeniden Ayrılık ile gelme ihtimalın yoksa bizden puan bekleme @Ahmad@Harunnn60 gözü kapalı Sia'ya verecek ve onun puan etkisini de göz önünde bulundurursun artık @mrt-06
@Ahmad @Shamkhal @S.G.A.T. Azerbaycan üçgeninden kuvvetle muhtemel yine sıfır çekeceğiz zaten Doğu kültürü ile batı kültürünün savaşında @Doğu ve @Maskeli Fedai acaba batıyı yani Sia yı mı destekleyecek işte o o günün etkeni olacaktır
Net olarak yeniden Ayrılık ile gelme ihtimalın yoksa bizden puan bekleme @Ahmad
Bak sinsi nasıl da hesaplamış sen de saf saf dolan ortada. @Tolstoyevski@Çiğdem- finalde düşük puanlıya oy veriyor, @mrt-06 da Selda Bağcan'ı seviyormuş madem o da sana versin, @Harunnn60 Sia'ya verir kesin en yüksek 3 puanlı oyun ikisini alırsan kafa kafaya bir final olabilir