Rica ederim , Ben teşekkür ederim cnmŞoku atlattığımıza göre kısaca birkaç açıklama yapayım, konunun en başında veda tarzında bir mesaj yayınlamıştım fakat bir kez daha erken konuşmamak gerektiğini öğrendim ve bir kez daha karamsarlığın ne kadar güzel bir şey olduğunu anladım. Çünkü eleneceğimi gerçekçi açıdan kabul etmiştim, elenseydim herhangi bir şey olmayacaktı üzülme açısından, fakat eleneceğimi kabul etmişken finale kalmış olmak, çok sevindirdi. Eğer gözü kapalı finale kalacağımı düşünseydim ve elenseydim çok üzülürdüm, elenmeseydim beklediğim olacağı için pek de sevinmezdim. O yüzden karanlığın aydınlığına bir kez daha tanık oldum.
Olaya gelirsek, 70'lerde çekilmiş üstelik teknoloji gereği siyah beyaz görüntüden oluşan bir parçayla geldiğimiz için herhalde doğal olarak Gripin ve Sia nın yanında foruma hitap etmez diye düşünüyordum ve bunu gayet doğal buluyordum. Fakat gördüm ki forumda popüler kültür ve modernlik her şey demek değilmiş, klasiklere ve parçanın anlamsal kalitesine çok önem verildiğini bu sayede bir kez daha anladım. Bu yüzden beni mahçup eden bütün forumdan özür diliyor ve finale layık gördüğünüz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum
@dreamy konuda da belirttim şayet finale çıksaydın Gripin'i destekleyecektim, buraya kadar büyük başarı gösterdi emeğin için tebrik ediyorum, geçmiş olsun
@sokak sanati finalde puan farkı olarak açık şekilde önde olduğun için şansım çok düşük ama gördük ki hiçbir zaman asla dememek gerekiyormuş. Seni de finale çıkmandan dolayı tebrik ediyorum.
@Çiğdem- ilk sayfada söylediklerimi final konusunda da söyleyeceğim, senin emeğin çok büyük. Tekrar teşekkürler
Son 2 sezondur finaldesin , Baya aşama kayt ettin vlla , Artık gerisi Allah kerim Kazanan sevinsin ,kaybeden de üzülmesin