Buğra kadın ya erkek değil.![]()
Buğra kadın ya erkek değil.![]()
Gerçekte erkek sonucta cnm
Belki de @yatutarsa’nın hayal dünyasıdır burası çünkü aşk üçgeni onda.Üste niye kadın. Çiğdem'in haremi burası kesin.Leyla Mecnun gibi çıkacak sonu. Forum kapanmış Çiğdem kendi odasında hayal kuruyor şeklinde çıkacak bu dizinin sonu
![]()
Ben de yeni fark ettim.Gerçekte erkek sonucta cnmDizi tam benim hayal dünyamı yansıtıyormuş @sokak sanati demese fark etmeyecem
![]()
Belki de @yatutarsa’nın hayal dünyasıdır burası çünkü aşk üçgeni onda.
Ben de yeni fark ettim.
@Yiğitt yorumsal ve kalpsel destek aşkım.![]()
Senarist bile ne anlamda hikayeyi yazdığını @sokak sanati ndan öğreniyorÜste niye kadın. Çiğdem'in haremi burası kesin.Leyla Mecnun gibi çıkacak sonu. Forum kapanmış Çiğdem kendi odasında hayal kuruyor şeklinde çıkacak bu dizinin sonu
![]()
İçime işlemişsin demek ki fark etmeden yazmışım.Senarist bile ne anlamda hikayeyi yazdığını @sokak sanati ndan öğreniyor![]()
Yorumsal destek bebeğim.Belki de @yatutarsa’nın hayal dünyasıdır burası çünkü aşk üçgeni onda.
Ben de yeni fark ettim.
@Yiğitt yorumsal ve kalpsel destek aşkım.![]()
Ahh teşekkürler cnmİçime işlemişsin demek ki fark etmeden yazmışım.![]()
kız sen de erkeksin galiba dizideAaa @xBUGRAx kadınmıOzaman niye naz ediyor başına devlet kuşu konmuş @yatutarsa paşayı kaçırma @xBUGRAx , @xemrexxx e dua et
![]()
![]()
![]()
Ben delilerin içinde kalmışım yine![]()
Tam hayalindeki ütopya olmuş harbiden.Ahh teşekkürler cnmSakın @sokak sanati bir tarafın dan böyle şeyler uydurdu diye hikayi değiştirip rahatımı kaçırma cnm o çatlasın
![]()
![]()
![]()
Ahh teşekkürler cnmSakın @sokak sanati bir tarafın dan böyle şeyler uydurdu diye hikayi değiştirip rahatımı kaçırma cnm o çatlasın
![]()
![]()
![]()
Tam hayalindeki ütopya olmuş harbiden.Yok senaryo müdahalesi almıyorum merak etme.
![]()
@xemrexxx de hemen keyfimi kaçırdıkız sen de erkeksin galiba dizidezaten genel olarak erkekten farkın yoktu @mrt-06 sendeki bu yeteneği görmüş
![]()
Kral o canım.Dizide tek sama yürüyen yok padişah bile yürümüyor bence kesin dediğim gibi![]()