TVen Oyun Of The Forum 3. Bölüm

Yine güzel bölüm olmuş eline sağlık. :D @mrt-06

Rolümü seviyorum özellikle son cümlede iç ses de olsa dobralığımı konuşturmuşum. :bhr:

@xBUGRAx'in başına gelenler güldürdü. @Çiğdem-'in İngiliz hocası muhabbeti de bayağı komikti. :A
Teşekkürler Eraycım. :bhr: Yürüyen Ölüler’deki rolün daha iyidi aslında ama beğendiremedik bir türlü. :A

O şarkı söyledi seninkisi farklı, ya da?😱
Hahah bir şarkı da ben patlatırım belki :F

Teşekkürler Eraycım. :bhr: Yürüyen Ölüler’deki rolün daha iyidi aslında ama beğendiremedik bir türlü. :A

Orada her bölüm yoktum ve sonlara doğru dahil olmuştum. Burada her bölüm varım ve dallanıp budaklanmaya müsait. :A

aa evet sesim iyi diyordun ve kaydetip kendine sakladığını okumuştum sanki :A harika olur :Z

Şimdi sohbetleri tüketmeden gelsem , burayla ilgilenemez sana ayıp olurdu şimdi sen gidene kadar burdayım cnm :bhr:

Aaa @yatutarsa kurmuş meğerse bunlar @xBUGRAx ı Kadın yapıp cariyesi edecek 😱

@sokak sanati da @denizz19 u kocası olcuağını öğrenince şok yaşıyor ,Saray da kadın kalmamış gibi , paşalar erkekleri cariyesi yapıyor :A

@XanTier İngilizce hocam olmuş , Yandım vlla şimdi uydurur uydurur ,benide yanlış şekilde öğrenmeme sebep olur :F

Güzel bölüm olmuş :Z

Oğlum mu? 😱 Hatalı kast seçimi. :A
Söylememiş miydim bir ailen var hele karın kim tahmin et. :A

Şimdi sohbetleri tüketmeden gelsem , burayla ilgilenemez sana ayıp olurdu şimdi sen gidene kadar burdayım cnm :bhr:

Aaa @yatutarsa kurmuş meğerse bunlar @xBUGRAx ı Kadın yapıp cariyesi edecek 😱

@sokak sanati da @denizz19 u kocası olcuağını öğrenince şok yaşıyor ,Saray da kadın kalmamış gibi , paşalar erkekleri cariyesi yapıyor :A

@XanTier İngilizce hocam olmuş , Yandım vlla şimdi uydurur uydurur ,benide yanlış şekilde öğrenmeme sebep olur :F

Güzel bölüm olmuş :Z
Buğra erkek değil ablacım, kadını canlandırıyor zaten. :F Teşekkürler :bhr:

Dizideki en normal rol sende. :A

Ayy senden de hiçbir şey kaçmıyor :F Şimdi beklenti artınca heyecan yaparım ya. :A
yani eskiden her konudaki mesajları okurdum. Günlük 10 saat vakit gecirdiğim oluyordu aktiflik döneminde :F
şimdi paslanmışım. Her konuya girmiyorum haliyle eski cingözlük yok :A artık etkinlikte nekadarını yakalarsam :A

Aaa @xBUGRAx kadınmı :F Ozaman niye naz ediyor başına devlet kuşu konmuş @yatutarsa paşayı kaçırma @xBUGRAx , @xemrexxx e dua et :A :A :A

Ben delilerin içinde kalmışım yine :A
Evet o doğuştan kadın. :A Dizide biraz cinsiyetler karışık. Sen kadınsın merak etme. :F

yani eskiden her konudaki mesajları okurdum. Günlük 10 saat vakit gecirdiğim oluyordu aktiflik döneminde :F
şimdi paslanmışım. Her konuya girmiyorum haliyle eski cingözlük yok :A artık etkinlikte nekadarını yakalarsam :A
Ama sendeki başka ya ben de okuyorum ama hatırlamıyorum sen hatırlıyorsun. :A

Evet o doğuştan kadın. :A Dizide biraz cinsiyetler karışık. Sen kadınsın merak etme. :F

Şu senaryo yetkisini de tekrar versene cnm unutmadan vardıda kendi kendine gitmiş :F :F :F

Aa evet o özelliğim var ama Allah'tan mesela yapılan kötülükleri unutmasamda kin tutmuyorum :F kolay affetmem ama bana yapılanın aynısını karşimdakine yapmam. Boşveririm :D