Teşekkürler Eraycım. Yürüyen Ölüler’deki rolün daha iyidi aslında ama beğendiremedik bir türlü.
Hahah bir şarkı da ben patlatırım belkiO şarkı söyledi seninkisi farklı, ya da?😱
Teşekkürler Eraycım. Yürüyen Ölüler’deki rolün daha iyidi aslında ama beğendiremedik bir türlü.
Hahah bir şarkı da ben patlatırım belkiO şarkı söyledi seninkisi farklı, ya da?😱
Ferdinin kızı, konuyu ben açmıştım ve listeye almak şart olduarabesk mi örseliyorsun şuan beni
Orada her bölüm yoktum ve sonlara doğru dahil olmuştum. Burada her bölüm varım ve dallanıp budaklanmaya müsait.Teşekkürler Eraycım. Yürüyen Ölüler’deki rolün daha iyidi aslında ama beğendiremedik bir türlü.
Hahah bir şarkı da ben patlatırım belki
aa evet sesim iyi diyordun ve kaydetip kendine sakladığını okumuştum sanki harika olurTeşekkürler Eraycım. Yürüyen Ölüler’deki rolün daha iyidi aslında ama beğendiremedik bir türlü.
Hahah bir şarkı da ben patlatırım belki
Neyse gece okuyacağım sözÇok iddialısın bakalım.
Orda karakter çoktu ama. Daha oğlun @Tolstoyevski de gelecek zaten evet.Orada her bölüm yoktum ve sonlara doğru dahil olmuştum. Burada her bölüm varım ve dallanıp budaklanmaya müsait.
Oğlum mu? 😱 Hatalı kast seçimi.Orda karakter çoktu ama. Daha oğlun @Tolstoyevski de gelecek zaten evet.
Aa sen de mi?Parlak Takımı da yayınlandı bekliyorum yorumunu.
Ayy senden de hiçbir şey kaçmıyor Şimdi beklenti artınca heyecan yaparım ya.aa evet sesim iyi diyordun ve kaydetip kendine sakladığını okumuştum sanki harika olur
Şimdi sohbetleri tüketmeden gelsem , burayla ilgilenemez sana ayıp olurdu şimdi sen gidene kadar burdayım cnmTamamdır ablam.
Söylememiş miydim bir ailen var hele karın kim tahmin et.Oğlum mu? 😱 Hatalı kast seçimi.
Buğra erkek değil ablacım, kadını canlandırıyor zaten. TeşekkürlerŞimdi sohbetleri tüketmeden gelsem , burayla ilgilenemez sana ayıp olurdu şimdi sen gidene kadar burdayım cnm
Aaa @yatutarsa kurmuş meğerse bunlar @xBUGRAx ı Kadın yapıp cariyesi edecek 😱
@sokak sanati da @denizz19 u kocası olcuağını öğrenince şok yaşıyor ,Saray da kadın kalmamış gibi , paşalar erkekleri cariyesi yapıyor
@XanTier İngilizce hocam olmuş , Yandım vlla şimdi uydurur uydurur ,benide yanlış şekilde öğrenmeme sebep olur
Güzel bölüm olmuş
Aaa @xBUGRAx kadınmı Ozaman niye naz ediyor başına devlet kuşu konmuş @yatutarsa paşayı kaçırma @xBUGRAx , @xemrexxx e dua etSöylememiş miydim bir ailen var hele karın kim tahmin et.
Buğra erkek değil ablacım, kadını canlandırıyor zaten. Teşekkürler
Dizideki en normal rol sende.
yani eskiden her konudaki mesajları okurdum. Günlük 10 saat vakit gecirdiğim oluyordu aktiflik dönemindeAyy senden de hiçbir şey kaçmıyor Şimdi beklenti artınca heyecan yaparım ya.
Aaa @xBUGRAx kadınmı Ozaman niye naz ediyor başına devlet kuşu konmuş @yatutarsa paşayı kaçırma @xBUGRAx , @xemrexxx e dua et
Ben delilerin içinde kalmışım yine
Evet o doğuştan kadın. Dizide biraz cinsiyetler karışık. Sen kadınsın merak etme.Aaa @xBUGRAx kadınmı Ozaman niye naz ediyor başına devlet kuşu konmuş @yatutarsa paşayı kaçırma @xBUGRAx , @xemrexxx e dua et
Ben delilerin içinde kalmışım yine
Ama sendeki başka ya ben de okuyorum ama hatırlamıyorum sen hatırlıyorsun.yani eskiden her konudaki mesajları okurdum. Günlük 10 saat vakit gecirdiğim oluyordu aktiflik döneminde
şimdi paslanmışım. Her konuya girmiyorum haliyle eski cingözlük yok artık etkinlikte nekadarını yakalarsam
Şu senaryo yetkisini de tekrar versene cnm unutmadan vardıda kendi kendine gitmişEvet o doğuştan kadın. Dizide biraz cinsiyetler karışık. Sen kadınsın merak etme.
Ama sendeki başka ya ben de okuyorum ama hatırlamıyorum sen hatırlıyorsun.
Aa evet o özelliğim var ama Allah'tan mesela yapılan kötülükleri unutmasamda kin tutmuyorum kolay affetmem ama bana yapılanın aynısını karşimdakine yapmam. BoşveririmEvet o doğuştan kadın. Dizide biraz cinsiyetler karışık. Sen kadınsın merak etme.
Ama sendeki başka ya ben de okuyorum ama hatırlamıyorum sen hatırlıyorsun.
Verdim. Olmamış mı?Şu senaryo yetkisini de tekrar versene cnm unutmadan vardıda kendi kendine gitmiş
Sana bir ara Dosi Hatırlatıcı demiştim haklı çıkardın yine.Aa evet o özelliğim var ama Allah'tan mesela yapılan kötülükleri unutmasamda kin tutmuyorum kolay affetmem ama bana yapılanın aynısını karşimdakine yapmam. Boşveririm
Yok cnm anlamadım ki kendi kendine gitmiş gelmiyorVerdim. Olmamış mı?
Sana bir ara Dosi Hatırlatıcı demiştim haklı çıkardın yine.
Bir daha bakayım bekle.Yok cnm anlamadım ki kendi kendine gitmiş gelmiyor