Birkaç bölüme de bir Nasuh bulduk mu tamamdır.@xBUGRAx İbrahim Paşa'nın Nigar kaçamağı gibi oldu. Bir ev açarsın artık.![]()
Birkaç bölüme de bir Nasuh bulduk mu tamamdır.@xBUGRAx İbrahim Paşa'nın Nigar kaçamağı gibi oldu. Bir ev açarsın artık.![]()
Forum bazen , yoğun bir mesaj trafiğine giriyor , tam zirve yapmışken yayınladın cnmErken yayınladım biraz VS var diye.![]()
Bu arada sesli anlatım biraz uzayabilir düşündüm de, sezon finali diyelim.Gece uyumadan önce vakit bulursam okuyup yorumlarım![]()
sözünü vermen yettiaa hoşgeldin
Top10 da Handeye kıyak çekmedim ve sen geldindaha erken gelseydin etkili olurdu
haftaya toparlarım listemi senin için![]()
söylemesem?Sen nerden çıktın.![]()
Sezon finali nezaman? 😱Bu arada sesli anlatım biraz uzayabilir düşündüm de, sezon finali diyelim.![]()
Neyse acelesi yok.Forum bazen , yoğun bir mesaj trafiğine giriyor , tam zirve yapmışken yayınladın cnm
Adres Çubuğum dolu durum da şuan![]()
![]()
![]()
Bu sefer kalıcısın demi?sözünü vermen yettiyeni klip çıkmıştı zaten
söylemesem?![]()
4-5 konuya daha cevap verip geliyorum cnmNeyse acelesi yok.
Bu sefer kalıcısın demi?![]()
Baktımda yinede 6. sıraya koymuşumsözünü vermen yettiyeni klip çıkmıştı zaten
söylemesem?![]()
10 falan ama ara sezon finali var.Sezon finali nezaman? 😱
Akıllarda kalması için iyi hamleBaya ilgi olacaktır. Reytingi bol birisin
![]()
yok artık okadar mı bekleyecez?
Teşekkürler.XBUGRAx i çok büyük tuzağa çekip ona oyun oynanmışsokak sanati ile denizz19 konuşmaları komik olmuş
ayrıca bu bölümde de diyaloglar harika olmuş
emeğine sağlık @mrt-06 iyi bir bölüm olmuş
![]()
Okumasam da seveceksindir harika bir şarkı.
Sesimi açmam gerekiyor bizim forum eleştirir şimdi @denizz19 olayı malum.yok artık okadar mı bekleyecez?ben ara sezonu için dedin sandım
![]()
arabesk miBaktımda yinede 6. sıraya koymuşum
ilk sırayı arabesk tarzına verdim![]()
Çok iddialısın bakalım.Okumasam da seveceksindir harika bir şarkı.![]()
Tamamdır ablam.4-5 konuya daha cevap verip geliyorum cnm![]()
Parlak Takımı da yayınlandı bekliyorum yorumunu.Okumasam da seveceksindir harika bir şarkı.![]()
O şarkı söyledi seninkisi farklı, ya da?😱Sesimi açmam gerekiyor bizim forum eleştirir şimdi @denizz19 olayı malum.![]()