Birkaç bölüme de bir Nasuh bulduk mu tamamdır.@xBUGRAx İbrahim Paşa'nın Nigar kaçamağı gibi oldu. Bir ev açarsın artık.
Birkaç bölüme de bir Nasuh bulduk mu tamamdır.@xBUGRAx İbrahim Paşa'nın Nigar kaçamağı gibi oldu. Bir ev açarsın artık.
Forum bazen , yoğun bir mesaj trafiğine giriyor , tam zirve yapmışken yayınladın cnmErken yayınladım biraz VS var diye.
Bu arada sesli anlatım biraz uzayabilir düşündüm de, sezon finali diyelim.Gece uyumadan önce vakit bulursam okuyup yorumlarım
sözünü vermen yetti yeni klip çıkmıştı zatenaa hoşgeldin
Top10 da Handeye kıyak çekmedim ve sen geldin daha erken gelseydin etkili olurdu
haftaya toparlarım listemi senin için
söylemesem?Sen nerden çıktın.
Sezon finali nezaman? 😱Bu arada sesli anlatım biraz uzayabilir düşündüm de, sezon finali diyelim.
Neyse acelesi yok.Forum bazen , yoğun bir mesaj trafiğine giriyor , tam zirve yapmışken yayınladın cnm
Adres Çubuğum dolu durum da şuan
Bu sefer kalıcısın demi?sözünü vermen yetti yeni klip çıkmıştı zaten
söylemesem?
4-5 konuya daha cevap verip geliyorum cnmNeyse acelesi yok.
Bu sefer kalıcısın demi?
Baktımda yinede 6. sıraya koymuşumsözünü vermen yetti yeni klip çıkmıştı zaten
söylemesem?
10 falan ama ara sezon finali var.Sezon finali nezaman? 😱
Akıllarda kalması için iyi hamle Baya ilgi olacaktır. Reytingi bol birisin
yok artık okadar mı bekleyecez? ben ara sezonu için dedin sandım
Teşekkürler.XBUGRAx i çok büyük tuzağa çekip ona oyun oynanmış sokak sanati ile denizz19 konuşmaları komik olmuş ayrıca bu bölümde de diyaloglar harika olmuş emeğine sağlık @mrt-06 iyi bir bölüm olmuş
Okumasam da seveceksindir harika bir şarkı.
Sesimi açmam gerekiyor bizim forum eleştirir şimdi @denizz19 olayı malum.yok artık okadar mı bekleyecez? ben ara sezonu için dedin sandım
arabesk mi örseliyorsun şuan beniBaktımda yinede 6. sıraya koymuşum
ilk sırayı arabesk tarzına verdim
Çok iddialısın bakalım.Okumasam da seveceksindir harika bir şarkı.
Tamamdır ablam.4-5 konuya daha cevap verip geliyorum cnm
Parlak Takımı da yayınlandı bekliyorum yorumunu.Okumasam da seveceksindir harika bir şarkı.
O şarkı söyledi seninkisi farklı, ya da?😱Sesimi açmam gerekiyor bizim forum eleştirir şimdi @denizz19 olayı malum.