Buğra kadın ya erkek değil.
Buğra kadın ya erkek değil.
Gerçekte erkek sonucta cnm Dizi tam benim hayal dünyamı yansıtıyormuş @sokak sanati demese fark etmeyecem
Belki de @yatutarsa’nın hayal dünyasıdır burası çünkü aşk üçgeni onda.Üste niye kadın. Çiğdem'in haremi burası kesin. Leyla Mecnun gibi çıkacak sonu. Forum kapanmış Çiğdem kendi odasında hayal kuruyor şeklinde çıkacak bu dizinin sonu
Ben de yeni fark ettim.Gerçekte erkek sonucta cnm Dizi tam benim hayal dünyamı yansıtıyormuş @sokak sanati demese fark etmeyecem
Belki de @yatutarsa’nın hayal dünyasıdır burası çünkü aşk üçgeni onda.
Ben de yeni fark ettim.
@Yiğitt yorumsal ve kalpsel destek aşkım.
Senarist bile ne anlamda hikayeyi yazdığını @sokak sanati ndan öğreniyorÜste niye kadın. Çiğdem'in haremi burası kesin. Leyla Mecnun gibi çıkacak sonu. Forum kapanmış Çiğdem kendi odasında hayal kuruyor şeklinde çıkacak bu dizinin sonu
İçime işlemişsin demek ki fark etmeden yazmışım.Senarist bile ne anlamda hikayeyi yazdığını @sokak sanati ndan öğreniyor
Yorumsal destek bebeğim.Belki de @yatutarsa’nın hayal dünyasıdır burası çünkü aşk üçgeni onda.
Ben de yeni fark ettim.
@Yiğitt yorumsal ve kalpsel destek aşkım.
Ahh teşekkürler cnm Sakın @sokak sanati bir tarafın dan böyle şeyler uydurdu diye hikayi değiştirip rahatımı kaçırma cnm o çatlasınİçime işlemişsin demek ki fark etmeden yazmışım.
kız sen de erkeksin galiba dizide zaten genel olarak erkekten farkın yoktu @mrt-06 sendeki bu yeteneği görmüşAaa @xBUGRAx kadınmı Ozaman niye naz ediyor başına devlet kuşu konmuş @yatutarsa paşayı kaçırma @xBUGRAx , @xemrexxx e dua et
Ben delilerin içinde kalmışım yine
Tam hayalindeki ütopya olmuş harbiden. Yok senaryo müdahalesi almıyorum merak etme.Ahh teşekkürler cnm Sakın @sokak sanati bir tarafın dan böyle şeyler uydurdu diye hikayi değiştirip rahatımı kaçırma cnm o çatlasın
Ahh teşekkürler cnm Sakın @sokak sanati bir tarafın dan böyle şeyler uydurdu diye hikayi değiştirip rahatımı kaçırma cnm o çatlasın
Tam hayalindeki ütopya olmuş harbiden. Yok senaryo müdahalesi almıyorum merak etme.
@xemrexxx de hemen keyfimi kaçırdı @sokak sanatikız sen de erkeksin galiba dizide zaten genel olarak erkekten farkın yoktu @mrt-06 sendeki bu yeteneği görmüş
Kral o canım.Dizide tek sama yürüyen yok padişah bile yürümüyor bence kesin dediğim gibi
@sokak sanati ni fazla yorma kızcağız halvetten yeni çıkmış@xemrexxx de hemen keyfimi kaçırdı @sokak sanati