TVen 'Yiğitt İle Foruma Dair' | Özel Bölüm | mrt-06

Sen yeterki iste :A

Atacan bey, meşhur kıyafetinizle yokmuydu bir fotoğrafınız? :A merak ettirdiniz :A
Buğra ve Deniz ile ilgili yorum güldürdü :A harika tanımlamışsın o kısımda herkesi :D
Perran Kutman hayranlığının kaynağını öğrenmek güzel :D
bir itiraf yapmıştım zamanında, avatarındam dolayı orta yaşta bir abla olduğunu düşünmüştüm ilk başlarda :A
positiflik ve intihar hakkında ki yazına katılıyorum, ben gibi yazmışsın :bhr:

Evlenilecek kişinin özelliklerini sıralamışsın çok klişe :A hepimiz öyle deriz ama işte maalesef dış görünüş ilk etkili oluyor :D

Diğer tüm cevaplarında bildiğim şeyler, yani okumuştum sağda solda :A

Beğendim sohbetini, samimi güzel cevaplar :D

Son düzenleme:
Çok sıcak bir röportaj olmuş. Ellerinize sağlık. :):) @Yiğitt @mrt-06
Teşekkürler canım, beğenmene sevindim. :bhr:

Güzel röportaj olmuş. Samimi cevaplar aynı kendisi gibi keyifle okudum. :)
Teşekkürler. :bhr:

Ellerine sağlık @Yiğitt
Pek yeni bi şey yok @mrt-06 :A
Sağolasın da, konu tamamen yenilik içeriyor. Kıskançlık kokularını aldım yine. :A

Bu mesajını hatırlatırım sonra sana. :A
Bölümü sıkılmadan okudum diyebilirim, su gibi aktı. :D @mrt-06 da samimi cevaplar vermiş, onu da biraz tanımış olduk. Elinize sağlık. :D

@DarkLegenD niye Yiğitt'in mesajına olmamış attın, merak ettim :A
Teşekkürler bro. :bhr: :Z

Bu mesajını hatırlatırım sonra sana. :A
Bölümü sıkılmadan okudum diyebilirim, su gibi aktı. :D @mrt-06 da samimi cevaplar vermiş, onu da biraz tanımış olduk. Elinize sağlık. :D

@DarkLegenD niye Yiğitt'in mesajına olmamış attın, merak ettim :A
Gripin üzerinden duygu sömürüsü yaptığı için. :A Yiğit forumun en tehlikeli adamlarından biri, uzak durmanı tavsiye ederim. :A

Çok keyifli bir program olmuş. Eline ve emeğine sağlık. :) @Yiğitt

Atacan'ın cevapları çok samimi ve açıklayıcı olmuş. Özellikle yeni yönetim konusunda çok soru alıyordu, bütün soruların cevaplarını vermiş bu program vesilesiyle. @mrt-06

Ayrıca hamsterın çok tatlı. :A @mrt-06

Sen yeterki iste :A

Atacan bey, meşhur kıyafetinizle yokmuydu bir fotoğrafınız? :A merak ettirdiniz :A
Buğra ve Deniz ile ilgili yorum güldürdü :A harika tanımlamışsın o kısımda herkesi :D
Perran Kutman hayranlığının kaynağını öğrenmek güzel :D
bir itiraf yapmıştım zamanında, avatarındam dolayı orta yaşta bir abla olduğunu düşünmüştüm ilk başlarda :A
positiflik ve intihar hakkında ki yazına katılıyorum, ben gibi yazmışsın :bhr:

Evlenilecek kişinin özelliklerini sıralamışsın çok klişe :A hepimiz öyle deriz ama işte maalesef dış görünüş ilk etkili oluyor :D

Diğer tüm cevaplarında bildiğim şeyler, yani okumuştum sağda solda :A

Beğendim sohbetini, samimi güzel cevaplar :D
Teşekkürler. :Z Fotoğrafımı görmek isteyenlere özelden atıyorum Zeynep hanım. :A Gerçekten o kısımda içimden geçenleri yazdım ama haklısın muhakkak dış görünüşün etkisi olacaktır ama yine de 3 özellik olmazsa olmazım. :A

Atacan'ın cevapları çok samimi ve açıklayıcı olmuş. Özellikle yeni yönetim konusunda çok soru alıyordu, bütün soruların cevaplarını vermiş bu program vesilesiyle. @mrt-06

Teşekkürler. :bhr: Umarım herkes için açıklayıcı olmuştur. :A

Teşekkürler, beğenmene sevindim. :bhr:

Teşekkürler. :Z Fotoğrafımı görmek isteyenlere özelden atıyorum Zeynep hanım. :A Gerçekten o kısımda içimden geçenleri yazdım ama haklısın muhakkak dış görünüşün etkisi olacaktır ama yine de 3 özellik olmazsa olmazım. :A

Teşekkürler. :bhr: Umarım herkes için açıklayıcı olmuştur. :A
Hani bana günler sonra atacağın birşey vardı ya,yanına resminide eklersen sevinirim:bhr:
pazar-pazartesi hatırlatmamı yaparım unutursan :A