Yine m@@lığın tuttu. Anlattığım için sürprizli değilim senin için.Ama değilsin sürprizli falan![]()
Yine m@@lığın tuttu. Anlattığım için sürprizli değilim senin için.Ama değilsin sürprizli falan![]()
Teşekkürler.
Parti kursam oy verir misin.Konuyu okudum ama hangi foto ve benle ne alakası olduğunu hala çözemedim
@mrt-06 siyasetçi gibi laflar hep![]()
@OzaN da bakmış , ondan da 2 kelam etseydiniz bari cnmTeşekkürler.
Parti kursam oy verir misin.![]()
2 defa andım daha ne yapayım.
Aaa unutmuşum demek2 defa andım daha ne yapayım.![]()
Doğum günü konusuna yazmayan adam buraya niye yazsın.Aaa unutmuşum demekozaman yorum atmamak ile ayıp etmiş
![]()
Sen yeterki iste@Dosi beklerim.![]()
Teşekkürler canım, beğenmene sevindim.
Teşekkürler.Güzel röportaj olmuş. Samimi cevaplar aynı kendisi gibi keyifle okudum.![]()
Sağolasın da, konu tamamen yenilik içeriyor. Kıskançlık kokularını aldım yine.
Teşekkürler bro.Bu mesajını hatırlatırım sonra sana.
Bölümü sıkılmadan okudum diyebilirim, su gibi aktı.@mrt-06 da samimi cevaplar vermiş, onu da biraz tanımış olduk. Elinize sağlık.
@DarkLegenD niye Yiğitt'in mesajına olmamış attın, merak ettim![]()
Gripin üzerinden duygu sömürüsü yaptığı için.Bu mesajını hatırlatırım sonra sana.
Bölümü sıkılmadan okudum diyebilirim, su gibi aktı.@mrt-06 da samimi cevaplar vermiş, onu da biraz tanımış olduk. Elinize sağlık.
@DarkLegenD niye Yiğitt'in mesajına olmamış attın, merak ettim![]()
Yine çatlıyorsun yavrum.Gripin üzerinden duygu sömürüsü yaptığı için.Yiğit forumun en tehlikeli adamlarından biri, uzak durmanı tavsiye ederim.
![]()
Hşşttt siyaset yasak. Admin banlarTeşekkürler.
Parti kursam oy verir misin.![]()
Teşekkürler.Sen yeterki iste
Atacan bey, meşhur kıyafetinizle yokmuydu bir fotoğrafınız?merak ettirdiniz
Buğra ve Deniz ile ilgili yorum güldürdüharika tanımlamışsın o kısımda herkesi
Perran Kutman hayranlığının kaynağını öğrenmek güzel
bir itiraf yapmıştım zamanında, avatarındam dolayı orta yaşta bir abla olduğunu düşünmüştüm ilk başlarda
positiflik ve intihar hakkında ki yazına katılıyorum, ben gibi yazmışsın
Evlenilecek kişinin özelliklerini sıralamışsın çok klişehepimiz öyle deriz ama işte maalesef dış görünüş ilk etkili oluyor
Diğer tüm cevaplarında bildiğim şeyler, yani okumuştum sağda solda
Beğendim sohbetini, samimi güzel cevaplar![]()
Teşekkürler.
Teşekkürler, beğenmene sevindim.
Niye öyle dedin ki?
Reytingler iyi gelecek gibi , @mrt-06 ı boşuna konuk almadın ayollNiye öyle dedin ki?![]()
Hani bana günler sonra atacağın birşey vardı ya,yanına resminide eklersen sevinirimTeşekkürler.Fotoğrafımı görmek isteyenlere özelden atıyorum Zeynep hanım.
Gerçekten o kısımda içimden geçenleri yazdım ama haklısın muhakkak dış görünüşün etkisi olacaktır ama yine de 3 özellik olmazsa olmazım.
Teşekkürler.Umarım herkes için açıklayıcı olmuştur.
![]()