Benim katkıya mı ihtiyacım var, halk beni destekliyor zaten.Senin konusuna olsun katkısı![]()
![]()
![]()
Benim katkıya mı ihtiyacım var, halk beni destekliyor zaten.Senin konusuna olsun katkısı![]()
![]()
![]()
Şu avatar ile seni kim alır?Yılana bak sen, fırsatını bulduğu an zehir saçıyor.
Asıl o yapar.![]()
Sende izleseneBenim katkıya mı ihtiyacım var, halk beni destekliyor zaten.![]()
Yeni şeyler yaparsam , Senin kanalına cnmUmarım onu da @Aserat’e vermezsin.
Senin avatarındaki soğuk kadından daha iyi.![]()
Sen, soğuk dediğin kadına da kurban ol.Umarım onu da @Aserat’e vermezsin.
Senin avatarındaki soğuk kadından daha iyi.![]()
Teşekkürler.Harika bir sohbet olmuş,@mrt-06 samimi,içten,pozitif konuşmalar olmuş emeğine sağlıkYigit samimi bir program olmuş seninde emeğine sağlık
![]()
Teşekkürler, beğenmene sevindim.Harika bir sohbet olmuş,@mrt-06 samimi,içten,pozitif konuşmalar olmuş emeğine sağlık@Yigitt samimi bir program olmuş seninde emeğine sağlık
![]()
Hadi bakalım.Yeni şeyler yaparsam , Senin kanalına cnm![]()
Ben gönül adamıyım canım avatarındaki sadece dış görünüşü var başka bir şeyi yok.Sen, soğuk dediğin kadına da kurban ol.![]()
Aaa hadi ama bırak şu iç güzelliğe önem veririm ayaklarını.Hadi bakalım.
Ben gönül adamıyım canım avatarındaki sadece dış görünüşü var başka bir şeyi yok.![]()
Şu kısımda şöyle bir uzaklara daldım, sonra salak bir gülümseme oluştu yüzümde. Fındıklı nescafe'yle ilişkimizden bahsetmiştik hatta bakkallarda artık yok falan diyorduk, o geldi aklıma. Sonra sen bir ara Dünya'nın yuvarlak olduğunu daha 2005'te öğrendik demiştin. Hala gülerim onu hatırlayıp.Bakkaldan kahve alıp uzayın ne kadar uçsuz bucaksız olduğuyla birbirinden alakasız ama iç içe sohbet edebileceğim başka kim vardı ki?
Bu arada şunu da ekleyeyim programda açıklama yaptığın Perran Kutman hayranlığını da ayrıca takdir ediyorum çok iyi açıklamışsınTeşekkürler.![]()
Ben @Çiğdem-‘e kurban olurum tabii ki.Aaa hadi ama bırak şu iç güzelliğe önem veririm ayaklarını.Çiğdem ayarındaki bir kadın ile evlenir miydin yani?
![]()
Beğenmene sevindim, bende teşekkür ederim.Çok keyifli bir program olmuş. @Yiğitt'e çok teşekkür ederim tekrar yaptığı için. Sohbetine doyamadım gardaşım, keşke daha uzun olsaymış, çok kısa geldi bu..... @mrt-06
Şu kısımda şöyle bir uzaklara daldım, sonra salak bir gülümseme oluştu yüzümde. Fındıklı nescafe'yle ilişkimizden bahsetmiştik hatta bakkallarda artık yok falan diyorduk, o geldi aklıma. Sonra sen bir ara Dünya'nın yuvarlak olduğunu daha 2005'te öğrendik demiştin. Hala gülerim onu hatırlayıp.![]()
Çirkin biriyle evlenirdin yani.Ben @Çiğdem-‘e kurban olurum tabii ki.![]()
Çok Teşekkürler gardaşım.Çok keyifli bir program olmuş. @Yiğitt'e çok teşekkür ederim tekrar yaptığı için. Sohbetine doyamadım gardaşım, keşke daha uzun olsaymış, çok kısa geldi bu..... @mrt-06
Şu kısımda şöyle bir uzaklara daldım, sonra salak bir gülümseme oluştu yüzümde. Fındıklı nescafe'yle ilişkimizden bahsetmiştik hatta bakkallarda artık yok falan diyorduk, o geldi aklıma. Sonra sen bir ara Dünya'nın yuvarlak olduğunu daha 2005'te öğrendik demiştin. Hala gülerim onu hatırlayıp.![]()
@Çiğdem- şu sarışın halini atsana kız görsün şu Dark leğen.Çirkin biriyle evlenirdin yani.İnandım.
![]()