TVen 'Yiğitt İle Foruma Dair' | Özel Bölüm | mrt-06

Çok keyifli bir program olmuş. @Yiğitt'e çok teşekkür ederim tekrar yaptığı için. Sohbetine doyamadım gardaşım, keşke daha uzun olsaymış, çok kısa geldi bu..... @mrt-06

Bakkaldan kahve alıp uzayın ne kadar uçsuz bucaksız olduğuyla birbirinden alakasız ama iç içe sohbet edebileceğim başka kim vardı ki?
Şu kısımda şöyle bir uzaklara daldım, sonra salak bir gülümseme oluştu yüzümde. Fındıklı nescafe'yle ilişkimizden bahsetmiştik hatta bakkallarda artık yok falan diyorduk, o geldi aklıma. Sonra sen bir ara Dünya'nın yuvarlak olduğunu daha 2005'te öğrendik demiştin. Hala gülerim onu hatırlayıp. :D

Çok keyifli bir program olmuş. @Yiğitt'e çok teşekkür ederim tekrar yaptığı için. Sohbetine doyamadım gardaşım, keşke daha uzun olsaymış, çok kısa geldi bu..... @mrt-06

Şu kısımda şöyle bir uzaklara daldım, sonra salak bir gülümseme oluştu yüzümde. Fındıklı nescafe'yle ilişkimizden bahsetmiştik hatta bakkallarda artık yok falan diyorduk, o geldi aklıma. Sonra sen bir ara Dünya'nın yuvarlak olduğunu daha 2005'te öğrendik demiştin. Hala gülerim onu hatırlayıp. :D
Beğenmene sevindim, bende teşekkür ederim. :bhr:

Çok Teşekkürler gardaşım. :bhr: Ben de hep profile girer bakarım gerçekten çok özel sohbetlerdi asla unutmam onları. :bhr:

Çirkin biriyle evlenirdin yani. :A İnandım. :A
@Çiğdem- şu sarışın halini atsana kız görsün şu Dark leğen. :A