Ona gün doğdu çünkü yineBen de öyle düşünüyorum, İlyas'a daha yakıştı. Soner daha iyi şarkıcıdır, o ayrı. Ama bu şarkıda İlyas daha başarılı.
Ona gün doğdu çünkü yineBen de öyle düşünüyorum, İlyas'a daha yakıştı. Soner daha iyi şarkıcıdır, o ayrı. Ama bu şarkıda İlyas daha başarılı.
Ben de öyle düşünüyorum, İlyas'a daha yakıştı. Soner daha iyi şarkıcıdır, o ayrı. Ama bu şarkıda İlyas daha başarılı.
Al sanaNefes almanı yasaklıyorum, sadece oy kullan o zaman.
@Maskeli Fedai görüşmeyeli hayli değişmiş.
22:45 DE gidersin yaparsın sen cnm tutabilirsin@Çiğdem- iyi bir puan ver de tuvalete gideceğim, geç çıkıyorum ben biraz.
@Maskeli Fedai görüşmeyeli hayli değişmiş.
Bir zamanlar avatarında Polat vardı şimdi Aleyna.Ona gün doğdu çünkü yine
Kusura bakma, kaçıyorum. 1 puanları dizersen bedeli ağır olur demiştim.22:45 DE gidersin yaparsın sen cnm tutabilirsin
Puan durumunu bekliyorum. 10 puan fark var herhalde
Sanki gurbete gidiyorsun, Tuvalete gidiyormuşsun ben sana mektup yazarım ozaman oyunu @mrt-06 @XanTier @sokak sanatiKusura bakma, kaçıyorum. 1 puanları dizersen bedeli ağır olur demiştim.
Sorun mu bu? İkisi birbirine zıt şeyler sayılmaz hiç de. Aynı yaştalar hem VadiyleBir zamanlar avatarında Polat vardı şimdi Aleyna.
Bir an önce beni yükselt, elim ayağım titremeye başladı...@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
2.Puan Durumu
1 Gripin 38
2 Sia 25
3 Selda Bağcan 24
4 İlyas Yalçıntaş 22
Muhteşem. 10'dan da fazla@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
2.Puan Durumu
1 Gripin 38
2 Sia 25
3 Selda Bağcan 24
4 İlyas Yalçıntaş 22
Ne şahsisi be Sevemedim şarkıyı. Diğerleri çok dinlediklerimdi birde.@mesmeso61 Sarı Saçlım Mavi gözlüm haftasındaki sondan üç vermen dışında hemen hemen diğer bütün haftalarda senden seri şekilde 1 geldi diye hatırlıyorum, hadi Selda Bağcan ya da Erkin Koray kulağına hitap etmiyor olabilir saygı duyarım ama Müslüm Gürses ile gelmiş biri olarak Ahmet Kaya'nın olduğu hafta bile 1 vermen acaba şahsi mi yani bana gıcık kaptığın için mi sorusunu akıllara getirdi
@ozmoturk her zamanki gibi, teşekkürler.
Emrecan mıydı? O seni bozmuş git gide tuhaflaşıyorsun.Sorun mu bu? İkisi birbirine zıt şeyler sayılmaz hiç de. Aynı yaştalar hem Vadiyle
Kaliteli oy görBir an önce beni yükselt, elim ayağım titremeye başladı...