eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Çeyrek Final / Sonuçları

Ben de öyle düşünüyorum, İlyas'a daha yakıştı. Soner daha iyi şarkıcıdır, o ayrı. Ama bu şarkıda İlyas daha başarılı. :bhr:

Yok Sonerde iyi şarkıcıdır ben onun sesinide beğenirim de bu şarkıyı İlyasın sesine daha iyi gitmiş :love1:öyle naif bir sesi var ki ilyasın bayılıyorum ya

@mesmeso61 Sarı Saçlım Mavi gözlüm haftasındaki sondan üç vermen dışında hemen hemen diğer bütün haftalarda senden seri şekilde 1 geldi diye hatırlıyorum, hadi Selda Bağcan ya da Erkin Koray kulağına hitap etmiyor olabilir saygı duyarım ama Müslüm Gürses ile gelmiş biri olarak Ahmet Kaya'nın olduğu hafta bile 1 vermen acaba şahsi mi yani bana gıcık kaptığın için mi sorusunu akıllara getirdi :A

@ozmoturk her zamanki gibi, teşekkürler. :)

@mesmeso61 Sarı Saçlım Mavi gözlüm haftasındaki sondan üç vermen dışında hemen hemen diğer bütün haftalarda senden seri şekilde 1 geldi diye hatırlıyorum, hadi Selda Bağcan ya da Erkin Koray kulağına hitap etmiyor olabilir saygı duyarım ama Müslüm Gürses ile gelmiş biri olarak Ahmet Kaya'nın olduğu hafta bile 1 vermen acaba şahsi mi yani bana gıcık kaptığın için mi sorusunu akıllara getirdi :A

@ozmoturk her zamanki gibi, teşekkürler. :)
Ne şahsisi be :A Sevemedim şarkıyı. Diğerleri çok dinlediklerimdi birde.