Aleyna ile bunu yanyana koymam asla
Gripin uçuyor
Beni de köprü altında gösterir bunlar. 😱Sia elenirse @sokak sanati FAV10 Magazin’e katılır @batuhankaralar ile ortak bölüm çekerler bir Umut köpürtür bir Batuhan artık programın sonunda @Çiğdem- uyuşturucudan hapise düşmüş bir kadın olarak bile anlatılabilir![]()
Kilitleyebilirim değilmi o bölümüSia elenirse @sokak sanati FAV10 Magazin’e katılır @batuhankaralar ile ortak bölüm çekerler bir Umut köpürtür bir Batuhan artık programın sonunda @Çiğdem- uyuşturucudan hapise düşmüş bir kadın olarak bile anlatılabilir![]()
Herkes sen mi ablam kalite anlasın.![]()
Ben de öyle düşünüyorum, İlyas'a daha yakıştı. Soner daha iyi şarkıcıdır, o ayrı. Ama bu şarkıda İlyas daha başarılı.Sağolasın ben Soner den çok İlyasa yakıştırmıştım bu şarkıyı
![]()
Daha bir sürü süremiz varKız fazla konuşma, biz kaynatıyoruz zaten. Sen oyları ayarlar.![]()
@Tolstoyevski utanacaksın, az sonra...
İzmir gelsinDaha İzmir, Aydın oyları gelmedi. Onlar gelince uçacağım.@mrt-06 @Çiğdem- @Harunnn60 @S.G.A.T.
Yaa, ne demezsin. O kadar gizemli bir anlamı var ki anlamaz kimse
Nefes almanı yasaklıyorum, sadece oy kullan o zaman.Daha bir sürü süremiz varHem benim de canım var
![]()
![]()
![]()
Beni de köprü altında gösterir bunlar. 😱
Sia elenirse @sokak sanati FAV10 Magazin’e katılır @batuhankaralar ile ortak bölüm çekerler bir Umut köpürtür bir Batuhan artık programın sonunda @Çiğdem- uyuşturucudan hapise düşmüş bir kadın olarak bile anlatılabilir![]()