İzmir geldi gelecek, yollasana şu İzmir'i artık @Çiğdem-
İzmir geldi gelecek, yollasana şu İzmir'i artık @Çiğdem-
yoo ben onu bozdum sayılır. Birbirimizi bozuyoruz genelde 3-4 arkadaş olarak sürekliEmrecan mıydı? O seni bozmuş git gide tuhaflaşıyorsun.![]()
Kaç tane İzmir var sanki. Gelse ne olacak?İzmir geldi gelecek, yollasana şu İzmir'i artık @Çiğdem-![]()
Bensiz Gripin'i yalnız bırakmıyorsun, harikasınHarika![]()
Gripin fark atmış, @Yiğitt şutlanıyor ne kadar harika bir puan durumu@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
2.Puan Durumu
1 Gripin 38
2 Sia 25
3 Selda Bağcan 24
4 İlyas Yalçıntaş 22
Şehirlerden umudu kesmeyen Kemal bey gibisin Ayollİzmir geldi gelecek, yollasana şu İzmir'i artık @Çiğdem-![]()
2 sene sonra neye döneceksin bakalım. Ağzında Küpeli bir Teoman hayranı mesela. 😱yoo ben onu bozdum sayılır. Birbirimizi bozuyoruz genelde 3-4 arkadaş olarak sürekli
Kaç tane İzmir var sanki. Gelse ne olacak?![]()
Bekle bekle oylar birazdan gelecek, elenmeyeceğimi göreceksin. ÇAT LA YA CAK SI NIZ!
Daha 10 ilin sonuçları geldi, hiçbir şey belli değil.yoo ben onu bozdum sayılır. Birbirimizi bozuyoruz genelde 3-4 arkadaş olarak sürekli
Kaç tane İzmir var sanki. Gelse ne olacak?![]()
Ben sana demiştim bu şarkı finallik diye. Dağıttı ortalığıBensiz Gripin'i yalnız bırakmıyorsun, harikasın![]()
Bu hafta da çok mutluyum ilerleyiişten
@vadikızı o kadar övdün övdün 3 puan mı verdin?
Şu anda bile zaten yeterince fantastiğim, daha ne kadar olabilirim? 😱2 sene sonra neye döneceksin bakalım. Ağzında Küpeli bir Teoman hayranı mesela. 😱