Aleyna ile bunu yanyana koymam asla
Gripin uçuyor
Beni de köprü altında gösterir bunlar. 😱Sia elenirse @sokak sanati FAV10 Magazin’e katılır @batuhankaralar ile ortak bölüm çekerler bir Umut köpürtür bir Batuhan artık programın sonunda @Çiğdem- uyuşturucudan hapise düşmüş bir kadın olarak bile anlatılabilir
Kilitleyebilirim değilmi o bölümüSia elenirse @sokak sanati FAV10 Magazin’e katılır @batuhankaralar ile ortak bölüm çekerler bir Umut köpürtür bir Batuhan artık programın sonunda @Çiğdem- uyuşturucudan hapise düşmüş bir kadın olarak bile anlatılabilir
Herkes sen mi ablam kalite anlasın.
Ben de öyle düşünüyorum, İlyas'a daha yakıştı. Soner daha iyi şarkıcıdır, o ayrı. Ama bu şarkıda İlyas daha başarılı.Sağolasın ben Soner den çok İlyasa yakıştırmıştım bu şarkıyı
Daha bir sürü süremiz var Hem benim de canım varKız fazla konuşma, biz kaynatıyoruz zaten. Sen oyları ayarlar.
@Tolstoyevski utanacaksın, az sonra...
İzmir gelsinDaha İzmir, Aydın oyları gelmedi. Onlar gelince uçacağım. @mrt-06 @Çiğdem- @Harunnn60 @S.G.A.T.
Yaa, ne demezsin. O kadar gizemli bir anlamı var ki anlamaz kimse
Nefes almanı yasaklıyorum, sadece oy kullan o zaman.Daha bir sürü süremiz var Hem benim de canım var
Beni de köprü altında gösterir bunlar. 😱
Sia elenirse @sokak sanati FAV10 Magazin’e katılır @batuhankaralar ile ortak bölüm çekerler bir Umut köpürtür bir Batuhan artık programın sonunda @Çiğdem- uyuşturucudan hapise düşmüş bir kadın olarak bile anlatılabilir