Az daha ıkınıp 2 saniye erken çıkarsan @Harunnn60 karnı patlamayacaktıAğanın foku değerlidir![]()
Az daha ıkınıp 2 saniye erken çıkarsan @Harunnn60 karnı patlamayacaktıAğanın foku değerlidir![]()
Değerli popom var
hhaha aman şeyine birşey olmasında harun patlamasın kıçından kıymetlimiDeğerli popom var![]()
@Harunnn60 kıçımdan kıymetli değilmişsin Çiğdem öyle dedi ben demedimhhaha aman şeyine birşey olmasında harun patlamasın kıçından kıymetlimi![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim , bakalım reytingimiz kaç gelecekEline sağlık ve bol reytingler dilerim @gözlemci![]()
Sen tedbiri elden bırakma derimGece gece aklıma karpuz kabuğu getirme![]()
![]()
![]()
Ahh nerede ikamet ediyor herif bilmiyoruzkı ayollTeşekkür ederim , bakalım reytingimiz kaç gelecek
Sen tedbiri elden bırakma derimEvini biliyorsan bi baskın düzenle
![]()
Yok mu bu çocuğun bi sosyal medya hesabı ordan iz bulur yürür giderizAhh nerede ikamet ediyor herif bilmiyoruzkı ayollmalatya istanbul edirne üç yeride kullanıyor
@pompy desen lübnana gitti diyor
![]()
![]()
![]()
Girmiyorkı sosyal emdya hesaplarınaYok mu bu çocuğun bi sosyal medya hesabı ordan iz bulur yürür gideriz![]()
Kesinlikle haklısın @pompy@Harunnn60 bakmadığın için öldürdü gözlemci seni daha ilk bölümde
Hayrola çok neşelisin@Harunnn60 kıçımdan kıymetli değilmişsin Çiğdem öyle dedi ben demedim![]()
Tamam işte resim gördüğün üzere kış uykusuna çekilmişGirmiyorkı sosyal emdya hesaplarına
en son benim için bir face açmıştı![]()
![]()
![]()
Ne haltlar karıştırdığına akıl sır eriyormuTamam işte resim gördüğün üzere kış uykusuna çekilmişsen yanlış biliyormuşsun meğer yazın uykuya yatmıyormuş
![]()
Yav he heBelkide ölmemişsindir![]()
Gelmesin destere istemiyorumNe haltlar karıştırdığına akıl sır eriyormu![]()
![]()
![]()
bunu ya @Harunnn60 kaçırdı yada askere ihbar etti ikisinden biri evleri yakınmıs zaten
![]()
![]()
![]()
Diyosun.Ben her zaman neşeliyim![]()
Belli canın kaşınıyorYav he heBenim üzerimden reyting kazanma
Gelmesin destere istemiyorum
Diyosun.![]()