eTV 24 Saat - 1. Bölüm (Yeni Dizi)

@Harunnn60 bakmadığın için öldürdü gözlemci seni daha ilk bölümde
Harun baksa da ölecekti anlaşmamız bu kadar :F
Güzel olmuş kısa olması da ayrı güzel :D Yalnız çok uzun ömürlü bir proje olmayacak gibi 10 bölümden sonrası biraz klişelere bürünebilirsin gibi geldi :A

Emeğine sağlık @gözlemci :D
İlk 10 bölüm hazır gayet de iyi bir şekilde ama dediğin olabilir 10 dan sonra ne yazacaz bakalım :D
:DHımm bana pek dar gelmedi aslında açıklayıcı ama o konuşan adam kim neden yapıyor bunları ortaya çıkması lazım tabii
İlerleyen haftaları takip et abla :D Neler neler çıkacak ortaya daha dur hele :D
Yalnız bu kadar kişiyle etiket olmaz biraz daha üye çekmen lazım. :A

Harikamı attım sonra okuyup yorumlayacağım. :D
Desteklerin ayrı teşekkür ediyorum çok sağol :bhr:

kısa olması avantaj bence akıcıda olunca su gibi okunuyor eline sağlık özlemişiz @gözlemci :Z:Z:Z

@denizz19 senin o bulduğun anahtardan zaten hayır gelmezdi geldiği yer hayırlı bir yer değilki ayoll :F :F :F

VE @Harunnn60 hep bu çocuğu gebertiyorsun sende cüneyt arkının filminde dayak yemeye alışan oyuncular gibi oldu senin dizilerinde ölen oyuncuyu harun oynuyor :A

Testere tadında tadımlık bir başlangıç olmuş, devam bölümlerinde dediğin gibi konuyu daha açarsan daha güzel olur, eline sağlık :D @gözlemci

@Harunnn60 sahnesinde nedense güldüm :A
Teşekkür ediyorum , umarım takipte kalırsın daha da açılacak konu, onlar neden orada ,kim onlar ve bu oyunları yapan kişi niye yapıyor hepsini ilerleyen bölümlerde göreceğiz :D
Harun sahnesine niye güldün :D

kısa olması avantaj bence akıcıda olunca su gibi okunuyor eline sağlık özlemişiz @gözlemci :Z:Z:Z

@denizz19 senin o bulduğun anahtardan zaten hayır gelmezdi geldiği yer hayırlı bir yer değilki ayoll :F :F :F

VE @Harunnn60 hep bu çocuğu gebertiyorsun sende cüneyt arkının filminde dayak yemeye alışan oyuncular gibi oldu senin dizilerinde ölen oyuncuyu harun oynuyor :A
Beğenmene sevindim ama sen dur haftaya @xemrexxx ve @destere de gelince sizin eve şenlik gelecek :F

Teşekkür ediyorum , umarım takipte kalırsın daha da açılacak konu, onlar neden orada ,kim onlar ve bu oyunları yapan kişi niye yapıyor hepsini ilerleyen bölümlerde göreceğiz :D
Harun sahnesine niye güldün :D

Beğenmene sevindim ama sen dur haftaya @xemrexxx ve @destere de gelince sizin eve şenlik gelecek :F
@destere @xemrexxx pek yoklar forumda inş senaryon gibi forumada gelirler :F

televizyondan görev veren adam ben böyle bir film izlemiştim forum etkinliklerinde :A

Sanırım forumdan çıkıp sosyal hayata geçiş yaptı :A Yeni bir kız bulmuş olmasın bu :A
Gece gece aklıma karpuz kabuğu getirme
u075.gif
u075.gif
u075.gif

Ağanın foku değerlidir :A